Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ. «διαρροές» για τους γιατρούς στο Παίδων και τη σφαίρα

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι δημοσιεύματα, που αποδίδονται σε “διαρροές” και “κύκλους της ΕΛ.ΑΣ.”, σχετικά με ενέργειες γιατρών του Νοσοκομείου Παίδων “Η Αγία Σοφία”, στο πρόσφατο περιστατικό του θανάσιμου τραυματισμού του 11χρονου ανήλικου, σε καμία περίπτωση δεν απηχούν ούτε εκφράζουν την Ελληνική Αστυνομία».

Τα παραπάνω τονίζει η Ελληνική αστυνομία σε ανακοίνωσή της με αφορμή χθεσινό δημοσίευμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, όπου αστυνομικές πηγές μίλησαν για το τραγικό περιστατικό στο Μενίδι.

«Η θέση της Ελληνικής Αστυνομίας εκφράζεται επίσημα, μέσα από τα αρμόδια θεσμοθετημένα υπηρεσιακά όργανα», συμπληρώνει η ΕΛ.ΑΣ. στην ανακοίνωσή της.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με το χθεσινό δημοσίευμα, κύκλοι ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν, μεταξύ άλλων: «Εάν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης οι γιατροί του νοσοκομείου όπου διακομίστηκε ο μαθητής είχαν διαπιστώσει ότι δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι του, θα είχαμε αποκλείσει αμέσως την περιοχή και πιθανότατα θα συλλαμβάναμε το δράστη. Εμείς ενημερωθήκαμε για το πόρισμα του ιατροδικαστή το μεσημέρι της Παρασκευής. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Θα “δέσουμε”, όμως, την υπόθεση και ο δράστης θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη».

localStorage.clear();


Πηγή