Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Δεν ζητήσαμε να αλλάξει επώνυμο η μικρή Λυδία | ΕΛΛΑΔΑ

Διαψεύδει τα σενάρια περί αιτήματος αλλαγής του επωνύμου της μικρής Λυδίας, ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς.

Ο Αθάνάσιος Χαρμάνης, δικηγόρος γης οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, διαψεύδει τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες περί αιτήματος της οικογένειας που μεγάλωνει τη μικρή Λυδία να αλλάξει επώνυμο. Να μην έχει δηλαδή το επώνυμο Αναγνωστοπούλου αλλά Κράουτς.

Γλυκά Νερά: Φίλος Καρολάιν κατά Αναγνωστόπουλου -«Είναι σιχαμένος, πόσες φορές θα τη δολοφονήσει;» [βίντεο]

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Βίντεο με την Καρολάιν λίγους μήνες πριν από τη δολοφονία

Ο κ. Χαρμάνης το διέψευσε λέγοντας ότι δεν έχει λάβει τέτοια εντολή και ότι έτσι και αλλιώς μια τέτοια ενέργεια δεν θα διέγραφε την ιστορία.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του στο STAR, ο δικηγόρος Αθανάσιος Χαρμάνης: «η δύσμοιρη οικογένεια της Καρολάϊν, επιφορτισμένη με την φροντίδα για την σωστή ανατροφή της μικρής Λυδίας, είναι διαρκώς υποχρεωμένη να διαψεύδει φανταστικά σενάρια νοσηρών εγκεφάλων. Τελευταίο «κρούσμα» η δήθεν πρόθεση για αλλαγή του επωνύμου της μικρής Λυδίας.

Ως γνωστόν η αλλαγή του επωνύμου επέρχεται με δικαστική απόφαση, κατόπιν αιτήσεως του ενδιαφερομένου δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του. Προς άρσιν πάσης παρεξηγήσεως, ηθελημένης ή μη, δηλώνω ότι ουδέποτε έλαβα τέτοια εντολή, διαβεβαιώ δε ότι ουδεμία τέτοια σκέψη της οικογένειας υπήρξε, δεδομένου ότι μια τέτοια ενέργεια δεν διαγράφει την ιστορία, ούτε απαλύνει τον αβάσταχτο πόνο».


Πηγή