Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

«Εάν είχε εμβολιαστεί ο πατέρας μου δεν θα είχαμε περάσει αυτή την περιπέτεια», λέει ο γιος του Βασίλη Λεβέντη | ΕΛΛΑΔΑ

Για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του Βασίλη Λεβέντη μίλησε έξω από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο Μάριος Γεωργιάδης, στέλνοντας μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο γιος του Βασίλη Λεβέντη στην κάμερα του ΣΚΑΪ, «αν είχε εμβολιαστεί, δεν θα είχαμε περάσει αυτή την περιπέτεια», υπογραμμίζοντας πως ο Βασίλης Λεβέντης είχε κάποιες φοβίες για τον εμβολιασμό του καθώς πάσχει από υποκείμενα νοσήματα.

Βασίλης Λεβέντης: Εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό» μετά από 75 ημέρες -Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

«Ο πατέρας μου είναι ανυπόμονος να πάει στο σπίτι, είναι καλά, έχει μεγάλη μυοσκελετική αδυναμία. Έχει καταπονηθεί πολύ ο οργανισμός του. Νοητικά είναι πολύ καλά. Το βιώσαμε πολύ δύσκολα όλο αυτό, χωρίς να ξέρουμε αν θα τα καταφέρει. Βλέπουμε μισογεμάτο το ποτήρι, γιατί έχουμε μπροστά μας έναν Γολγοθά. Δεν ήταν στο κίνημα των αντιεμβολιαστών. Δεν είχε εμβολιαστεί γιατί δεν πρόλαβε και είχε φοβίες για τα υποκείμενα νοσήματα που είχε. Είναι νεφροπαθής, έχει ζαχαροδιαβήτη και στη διάρκεια της νοσηλείας του εμφανίστηκε και μια στεφανιαία νόσος. Δεν είναι εύκολο να πάρει κανείς την απόφαση να εμβολιαστεί φοβούμενος όλα αυτά », είπε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης.

«Αν είχε εμβολιαστεί ο πατέρας μου δεν θα είχαμε περάσει αυτή την περιπέτεια. Έμεινε 15 μέρες διασωληνωμένος και τις υπόλοιπες μέρες με τραχειοστομία», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως όλοι στην οικογένειά του είναι εμβολιασμένοι.

Οι δηλώσεις του γιου του Βασίλη Λεβέντη

Την ίδια ώρα ο γιος του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων ευχαρίστησε το νοσηλευτικό προσωπικό και είπε πως περιμένει να ανοίξει η πλατφόρμα για να εμβολιάσει και τον 10χρονο γιο του. «Να ευχαριστήσω το νοσηλευτικό προσωπικό, όσους στάθηκαν δίπλα στον πατέρα μου. Χωρίς αυτούς, δεν θα ήταν στη ζωή. Αν δεν ήταν αυτοί οι άνθρωποι κοντά του, δεν θα ήμουν εδώ να τον πάρω και να τον πάω στο σπίτι. Προτρέπω τον κόσμο να εμβολιαστεί, όχι για να μην νοσήσει, αλλά για να μην πεθάνει», κατέληξε.

Λίγο νωρίτερα με ανακοίνωσή του το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» γνωστοποίησε ότι Βασίλης Λεβέντης έλαβε εξιτήριο μετά από 75 ημέρες νοσηλείας λόγω Covid. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η κατάσταση της υγείας του είναι ικανοποιητική.


Πηγή