Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Εκδόθηκαν πάνω από 100.000 ηλεκτρονικές κάρτες για τα μέσα μεταφοράς

Με διαρκώς αυξανόμενους ρυθμούς συνεχίζεται η έκδοση προσωποποιημένων καρτών του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας.

Για την περαιτέρω μείωση του χρόνου αναμονής στα εκδοτήρια, το Υπουργείο και ο ΟΑΣΑ ενημερώνουν τους πολίτες ότι από αύριο τίθενται σε λειτουργία πρόσθετα εκδοτήρια προσωποποιημένων καρτών σε κεντρικούς σταθμούς με μεγάλη προσέλευση.

Μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πάνω από 100.000 προσωποποιημένες κάρτες, ενώ από χτες το απόγευμα άρχισαν να αποστέλλονται οι πρώτοι φάκελοι με προσωποποιημένες κάρτες σε όσους επιβάτες προτίμησαν τη διαδικασία έκδοσής τους με κατάθεση φακέλου και αποστολής τους με συστημένη επιστολή μέσω του ταχυδρομείου. Σήμερα, καθώς και τις επόμενες μέρες η αποστολή θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς. Μέχρι στιγμής τη διαδικασία αυτή έχουν επιλέξει πάνω από 10.000 επιβάτες.

Η διαδικασία έκδοσης προσωποποιημένων καρτών με κατάθεση φακέλου από τους επιβάτες και αποστολής τους στη διεύθυνση επιλογής τους, αφορά όλους τους κατόχους μηνιαίων καρτών κανονικής τιμής, καθώς και τους επιβάτες άνω των 65 και κάτω των 18 ετών, που διαθέτουν μηνιαία κάρτα εντός του 2017.

localStorage.clear();


Πηγή