Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Εκλογές στην Τουρκία: «Να ανοίξουν όλες οι κάλπες, να αποκαλυφθεί ξεκάθαρα το αποτέλεσμα», λέει ο Ογάν

Ο Σινάν Ογάν ανάρτησε νέο μήνυμα στο Twitter για τις τουρκικές εκλογές, ενώ όλα δείχνουν πως τερματίζει τρίτος στη κούρσα, αποκτώντας ρόλο ρυθμιστή.

«Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση σε όλα τα κόμματα εδώ. Κανένα κόμμα να μην προσπαθήσει να κάνει “πειρατικό” λόγο από το μπαλκόνι, μετατρέποντας τις εκλογές σε τετελεσμένο γεγονός. Να ανοίξουν όλες οι κάλπες και το αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί ξεκάθαρα. Κανείς να μην αναστατώνει την κοινωνία. Δεν έχει δικαίωμα», σημείωσε ο Ογάν.

Ο Σινάν Ογκάν έχει έρθει τρίτος στην κούρσα των εκλογών, διατηρώντας μέχρι αυτήν την ώρα ένα ποσοστό 5,3%.

«Θα εξετάσω τις επιλογές» είπε ο υποψήφιος Πρόεδρος, που τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του, ενόψει του β’ γύρου.

«Βλέπουμε μεγάλη πιθανότητα οι εκλογές να περάσουν στον δεύτερο γύρο. Οι Τούρκοι εθνικιστές και οι κεμαλιστές είναι το κλειδί σε αυτές τις εκλογές. Όσοι μας επιτέθηκαν τις τελευταίες δύο ημέρες μετά την αποχώρηση του Μουχαρέμ Ιντζέ από τις εκλογές με διάφορες πιέσεις, μας κατηγόρησαν άδικα και προσπάθησαν να μας λιντσάρουν, πρέπει να πάρουν πολλά μαθήματα από αυτή την πολιτική εικόνα! Κάθε αποτέλεσμα θα είναι καλό για το έθνος μας!», κατέληξε ο Σινάν Ογάν.


Πηγή