Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Προβάδισμα 55%-60% για τον Στέφανο Κασσελάκη -Για καθαρή νίκη μιλούν στο επιτελείο του

Προβάδισμα 55%-60% φαίνεται πως έχει σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέφανος Κασσελάκης έναντι της Εφης Αχτσιόγλου στις εσωκομματικές εκλογές για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η καταμέτρηση των ψήφων αγγίζει το 50%.

Περίπου μία ώρα αφού έκλεισαν οι κάλπες στην ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη κάνουν λόγο για καθαρή νίκη επί της Έφης Αχτσιόγλου με ποσοστό 58%.

Στις 111:00 οι ανακοινώσεις από την ΚΕΦΕ για το πρώτο ασφαλές επίσημο αποτέλεσμα

Σύμφωνα με πληροφορίες ψήφισαν τελικά 133.261 μέλη. Από αυτά τα 8.750 είναι παλιά μέλη που δεν είχαν ψηφίσει στον πρώτο γύρο, κάτι που μεταφράζεται ως 20% η αλλαγή στο εκλογικό σώμα.

Ηδη έχει ξεκινήσει η καταμέτρηση των ψήφων και σύμφωνα με πληροφορίες στις 11:00 θα γίνουν ανακοινώσεις από τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ Γιάννη Δρόσο, με την πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος.

Δείτε εδώ τα πρώτα αποτελέσματα από μεμονωμένα τμήματα.

Χαμόγελα αισιοδοξίας στο στρατόπεδο Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρακολουθεί τα αποτελέσματα στο γραφείο του έχοντας στο πλευρό του βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως, ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ο οποίος και έφθασε πρώτος, η Αθηνά Λινού, ο Ευάγγελος Αντώναρος, η Δώρα Αυγέρη, ο Πέτρος Παππάς, ο Γιώργος Τσίπρας. Εκεί βρίσκονται φυσικά και οι γονείς του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και ο σύντροφός του Τάιλερ.

Αθηνά Λινου
Αθηνά Λινου
Ευάγγελος Αντώναρος
Ευάγγελος Αντώναρος
Δώρα Αυγέρη
Δώρα Αυγέρη
Πέτρος Παππάς
Πέτρος Παππάς

Πηγή