Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Εντεκάχρονος επιστρέφει σπίτι και έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτη

Πρόσωπο με πρόσωπο με έναν διαρρήκτη ήρθε ένας 11χρονος από το Νιου Τζέρσεϊ όταν επέστρεψε από το σχολείο στο σπίτι του.

Ο νεαρός Allan Shneydernan κατέβηκε από το σχολικό του λεωφορείο γύρω στις τρεις το μεσημέρι και μπήκε στο σπίτι του όπως έκανε κάθε μέρα. Όπως κατέγραψε όμως η κάμερα ασφαλείας που ήταν τοποθετημένη πάνω στο τζάκι του σπιτιού, μέσα στο χώρο υπήρχε ήδη ένας άγνωστος.

Στο κλιπ φαίνεται ο 11χρονος να μπαίνει μέσα και μετά από λίγο να φεύγει τρέχοντας από το σπίτι αφού, σύμφωνα με την Daily Mail, είδε τον άγνωστο άνδρα να κρύβεται σε μια ντουλάπα.

Το αγόρι το οποίο είναι στην έκτη τάξη, είπε για τη συνάντηση δίνοντας συνέντευξη στο NBC: «Η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει δυνατά και δεν ήξερα τι να κάνω, εκτός από το να τρέξω μακριά.

aydat2

Ο τρόπος που με κοίταξε και ο τρόπος που είχε κρυφτεί με τρόμαξε». Σύμφωνα με το βίντεο στην κάμερα ασφαλείας, που κατέγραφε και την ώρα, ο άγνωστος άνδρας μπήκε στο σπίτι μόλις δύο λεπτά πριν φτάσει ο Allan. Καθώς ο 11χρονος τρέχει να βγει έξω από το σπίτι, από τη μπροστινή πόρτα, ο άνδρας φαίνεται να βγαίνει από το σημείο που είχε κρυφτεί.

Παραδόξως δεν φαίνεται να τρέχει αλλά κινείται χαλαρά προς την πίσω πόρτα, απ’ όπου θεωρείται ότι μπήκε και αρχικά μέσα στο σπίτι. Τον 11χρονο βρήκε να τρέχει μια γειτόνισσα η οποία κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και φώναξε την αστυνομία. Όταν έφτασε, ο διαρρήκτης είχε εξαφανιστεί οπότε ξεκίνησε η αναζήτηση αμέσως. Τελικά ο 23χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή