Τετάρτη , 7 Οκτώβριος 2026

Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση Novartis ζητά η Ένωση Κεντρώων

Τη σύσταση Εξεταστικής Εεπιτροπής για την υπόθεση Novartis ζήτησε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Όπως υποστήριξε, «οι καταγγελίες είναι βαρύτατες και ακόμα και να μην τα παίρνουν οι πολιτικοί, θα έπρεπε να γνωρίζουν τι γίνεται».

Για να προσθέσει μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού «Θέμα FM» ότι «μία απόφαση δεν την ξέρει μόνο ένας υπουργός. Πρέπει να ξηλωθεί ένα ολόκληρο σύστημα. Όταν μία υπηρεσία μέσα σε ένα υπουργείο τα πιάνει, δεν γίνεται να μην τα ξέρει ο υπουργός. Μόνο αν κοιμάται».

Αναφερόμενος στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επισήμανε ότι «εκ του τρόπου που αποδέχτηκε ο Ζάεφ τη διπλή ονομασία δείχνει ότι οι Έλληνες είμαστε ηλίθιοι» και επανέλαβε τη θέση του: «Έχουμε τρία κόμματα στην Ελλάδα που δίνουν το “Μακεδονία” με μεγάλη ευκολία. Το αρπάζει ο Σκοπιανός και το αποδέχεται. Ο άλλος ήθελε τη λέξη Μακεδονία. Όταν πάρουν το όνομα Μακεδονία, μπορούν να επανέλθουν στα αλυτρωτικά».

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Μαρινάκης: Το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει κανονικότητα, στην πολιτική επικοινωνία, τις λαθροχειρίες

Ο Παύλος Μαρινάκης για τις δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ για τις 120 δόσεις ανέφερε πως …

Daily-News.GR