Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Εξιτήριο στον αστυνομικό που πλησίασε πρώτος τον Σεργκέι Σκριπάλ και την κόρη του

Ο Βρετανός αστυνομικός που μολύνθηκε από την τοξική ουσία που χρησιμοποιήθηκε εναντίον του πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσε η διευθύντρια αυτού του ιδρύματος στο Σάλσμπερι της νοτιοδυτικής Αγγλίας.

Ο Νικ Μπέιλι «έφυγε από το νοσοκομείο», είπε η Κάρα Τσαρλς-Μπαρκς μιλώντας στους δημοσιογράφους στην είσοδο του νοσοκομείου. Διευκρίνισε ότι ο Σκριπάλ και η κόρη του, Γιούλια, παραμένουν «σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση».

Ο Μπέιλι νοσηλευτόταν σε σοβαρή κατάσταση από τις αρχές Μαρτίου. Ήταν ένας από τους πρώτους αστυνομικούς που έσπευσαν στο εμπορικό κέντρο του Σάλσμπερι όπου βρέθηκαν αναίσθητοι, σε ένα παγκάκι, ο Σκριπάλ και η κόρη του.

«Ο κόσμος ρωτάει πώς αισθάνομαι. Αλλά πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πώς αισθάνομαι αυτή τη στιγμή» ανέφερε ο ίδιος σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω του τοπικού αστυνομικού τμήματος όπου υπηρετεί. «Σουρεαλιστικό, είναι η λέξη που μου έρχεται συνεχώς στον νου. Και πραγματικά ήταν εντελώς σουρεαλιστικό», πρόσθεσε.

localStorage.clear();


Πηγή