Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Επίδοξοι Μπόνι και Κλάιντ θέλησαν να ξεφύγουν της σύλληψης με τραγελαφικό αποτέλεσμα

Ένα ζευγάρι στον Καναδά είχε κλέψει μία πιστωτική κάρτα και χωρίς να σκεφτεί ότι πλέον οι δικλείδες ασφαλείας των τραπεζών είναι αρκετά ισχυρές για περιπτώσεις όπως αυτή, προσπάθησε να την χρησιμοποιήσει σε ένα πολυκατάστημα.

Αυτό που ακολούθησε είναι τουλάχιστον τραγελαφικό καθώς οι επίδοξοι Μπόνι και Κλάιντ προσέφεραν ένα από τα viral βίντεο των τελευταίων ημερών στον κόσμο του ίντερνετ.

Αφού έγιναν αντιληπτοί έπεσαν στα χέρια ενός αστυνομικού που κατέφθασε άμεσα στο σημείο. Ο αστυνομικός είχε γραπώσει την κοπέλα ενώ ο νεαρός πάνω στη μάχη ξέφυγε, χωρίς μπλούζα και άρχισε να τρέχει προς το πουθενά. Για την ακρίβεια οι κάμερες τον έπιασαν να προσπαθεί να κρυφτεί στην αποθήκη και να το μετανιώνει.

Ξαναγύρισε στον χώρο και με μία συσκευασία από κάποιο προϊόν προσπάθησε να αμυνθεί απέναντι στο όπλο teaser του αστυνομικού. Αφού φυσικά δεν τα κατάφερε και έπεσε στα χέρια του, η συνεργός του κατάφερε να ξεφύγει.

Πήγε και εκείνη στην αποθήκη και σκέφτηκε να μπει στο σύστημα των αεραγωγών. Ξαφνικά η κάμερα αλλάζει γωνία και δείχνει την πτώση της γυναίκας από τον αεραγωγό πάνω σε ένα ράφι με προϊόντα.

Όλη αυτή η αστεία, όπως εξελίχθηκε, οδύσσεια ολοκληρώθηκε με την σύλληψη και των δύο ενώ όπως μετέδωσε η Washington Post πλέον αντιμετωπίζουν αρκετές κατηγορίες ενώ περιέργως κανένας από τους εμπλεκόμενους δεν τραυματίστηκε.

localStorage.clear();


Πηγή