Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Επίθεση Πολάκη στην Σία Αναγνωστοπούλου, παραμονές της συνεδρίασης της ομάδας Αχτσιόγλου -Τηλεφωνήματα Κασσελάκη

Επίθεση στην Σία Αναγνωστοπούλου εξαπέλυσε σήμερα ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook, απαντώντας στα όσα είχε πει εναντίον του η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτική εκπομπή πριν λίγες ημέρες.

Ο Παύλος Πολάκης απαντώντας στο σχόλιο της κυρίας Αναγνωστοπούλου πριν αρκετές ημέρες, στις 11 του μηνός, ότι «ο Πολάκης για επιτελική θέση με το ύφος μαγκιάς δεν είναι ό,τι καλύτερο σε στιγμές κρίσης», αναφέρθηκε σε παρέμβασή του, επίθεση που όπως λέει ο ίδιος είχε κάνει το 2022 στην τότε ηγεσία του υπ. Υγείας Θάνο Πλεύρη και Μίνα Γκάγκα και ακολούθως έλαβαν αμέσως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύζυγός της «αντιική θεραπεία με paxlovid που δικαιούσασταν αλλά δεν σας χορηγούσαν».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη συνοδεύεται από δημοσιεύματα με δηλώσεις της Σίας Αναγνωστοπούλου σε βάρος του αλλά και στα όσα είχε γράψει ο ίδιος το 2022 για το θέμα.

«Δυο πράγματα μπορώ να πω τελικά για τη Σια Αναγνωστοπουλου και αυτά που είπε για μένα και μάλιστα 2 φορες, (φωτο 1-2)
1) Συντρόφισσα Σία Αναγνωστοπούλου, πράγματι “δεν κάνω για επιτελικές θέσεις”.
Το απέδειξα και τον Μάρτιο του 2022 όταν μετά τη δημόσια επίθεση μου στον Πλεύρη και τη Γκαγκα, λάβατε αμέσως εσύ και ο σύζυγός σου την αντιική θεραπεία με paxlovid που δικαιούσασταν αλλά δεν σας χορηγούσαν.(φωτο 3-4-5)
2)ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!».

Σία Αναγνωστοπούλου: Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω αν και πότε στάθηκα δίπλα του σε δύσκολες δικές του φάσεις

Μέσω Facebook απάντησε και η Σία Αναγνωστοπούλου στον Παύλο Πολάκη:

Δεν θα μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με τον σ. Πολάκη. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και γνωρίζουμε και οι δύο καλά τι σημαίνει πολιτική αντιπαράθεση και τι προσωπική επίθεση. Υ. Γ. Ούτε θα μπω στη διαδικασία να πω δημοσίως αν και πότε στάθηκα δίπλα του σε δύσκολες φάσεις δικές του.

Επίθεση παραμονή της συνεδρίασης της ομάδας Αχτσιόγλου -Συναγερμός στην Κουμουνδούρου

Η επίθεση του Παύλου Πολάκη σε βάρος της κυρίας Αναγνωστοπούλου σήμερα, λαμβάνει ιδιαίτερη σημασία καθώς αύριο συνεδριάζει η ομάδα της Εφης Αχτσιόγλου «6+6», στην οποία ανήκει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πανελλαδικά, για να αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις τους.

Η κίνηση αυτή Πολάκη ελήφθη από πολλούς ως… σπρώξιμο προς την έξοδο για την Σία Αναγνωστοπούλου η οποία ανήκει στην ομάδα που συνεδριάζει αύριο και εκτιμάται από πολλούς ότι βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ΣΥΡΙΖΑ. Η ίδια η Σία Αναγνωστοπούλου, μόλις χθες είπε σε συνέντευξή της ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, η έκταση που πήρε το γεγονός και τα σχόλια που προκλήθηκαν μετά την ανάρτηση αυτή του Παύλου Πολάκη σήμαναν συναγερμό στην Κουμουνδούρου, με τον Στέφανο Κασσελάκη -o oποίος το τελευταίο διάστημα και μετά την αποχώρηση της Ομπρέλας τονίζει σε κάθε περίπτωση ότι τείνει χείρα φιλίας σε όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να μείνουν στο κόμμα και να δουλέψουν παρέα- να καλεί στο τηλέφωνο τόσο τον Παύλο Πολάκη όσο και την Σία Αναγνωστοπούλου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ακολούθως ο Παύλος Πολάκης κάλεσε στο τηλέφωνο την Σία Αναγνωστοπούλου.


Πηγή