Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Επιστρέφουν στη ΣΤΑΣΥ 39 υπάλληλοι του πρώην ΗΣΑΠ

Επιστρέφουν στη ΣΤΑ.ΣΥ. (Σταθερές Συγκοινωνίες) 39 υπάλληλοι που μετατάχθηκαν το 2011 από τον πρώην ΗΣΑΠ σε διάφορους φορείς και υπηρεσίες του Δημοσίου, με τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών «Ρυθμίσεις θεμάτων μεταφορών και άλλες διατάξεις».

Η επαναφορά των υπαλλήλων αυτών κρίθηκε αναγκαία για την ενίσχυση του προσωπικού της εταιρείας λειτουργίας του μετρό, του ηλεκτρικού και του τραμ, καθώς είναι οι πλέον κατάλληλοι να προσφέρουν αμέσως τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που απαιτούνται, λόγω της προϋπηρεσίας και της εμπειρίας του σε εργασίες λειτουργίας μέσων σταθερής τροχιάς.

Οι υπάλληλοι αυτοί θα τοποθετηθούν σε οργανικές θέσεις της εταιρείας του ίδιου ή ανάλογου αντικειμένου με αυτού πριν τη μεταφορά τους, εφόσον υφίστανται τέτοιες θέσεις και οι ίδιοι έχουν τα απαιτούμενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα. Σε κάθε άλλη περίπτωση εντάσσονται σε προσωποπαγείς θέσεις με την προοπτική να ενταχθούν σε οργανικές θέσεις όταν υπάρξουν οι νόμιμες προϋποθέσεις.

Οι επανερχόμενοι υπηρετούν σήμερα στα υπουργεία Πολιτισμού, Υποδομών, Ναυτιλίας και Αιγαίου, καθώς και σε άλλους φορείς και υπηρεσίες του Δημοσίου και ευρύτερου Δημοσίου τομέα.

localStorage.clear();


Πηγή