Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Επιστροφή στο σχολείο και στο γραφείο με προϊόντα από το Τυροκομείο Κωσταρέλου

Ο Σεπτέμβριος σηματοδοτεί την επιστροφή στα σχολεία και στη δουλειά και μας βάζει σε πρόγραμμα. Για να κάνετε την καθημερινότητά σας νοστιμότερη, σας προτρέπουμε να ανανεώσετε τις διατροφικές συνήθειες με σπιτικά σάντουιτς, με τα τυριά του Τυροκομείου Κωσταρέλου.

Το Τυροκομείο Κωσταρέλου παράγει καθημερινά περισσότερα από 40 τυροκομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, με βάση το φρέσκο ελληνικό γάλα, κατσικίσιο ή και πρόβειο.

Με δυο φέτες καλό ψωμί και συνδυάζοντας με απλά υλικά τα παραδοσιακά τυριά τους, φτιάξτε σάντουιτς για το σχολείο ή για το διάλειμμα στη δουλειά. Η βραβευμένη βαρελίσια φέτα, σκληρή – ή πλούσια μαλακή που απλώνεται στο ψωμί, ή μεστή 12μηνης ωρίμανσης, χρειάζεται μόνο ελαιόλαδο και ρίγανη. Το ελαφρώς πικάντικο κεφαλοτύρι ταιριάζει απόλυτα με λίγο πιπέρι και φρέσκια ρόκα, η ώριμη γραβιέρα θέλει μέλι ή μαρμελάδα με σύκο.

Το στραγγιστό γιαούρτι, κατσικίσιο ή πρόβειο, πλήρες ή ελαφρύ με 2% λιπαρά και υπέροχη απαλή υφή, προτείνεται εκτός από το πρωινό, ως μια εξαιρετική βάση για τα σάντουιτς, εμπλουτισμένη με λαχανικά ή μυρωδικά και ελαιόλαδο, ή και σκέτο, για ακόμα μεγαλύτερη φρεσκάδα.

Πάρτε μαζί σας στο γραφείο ή στο σχολείο ένα ρυζόγαλο, που φτιάχνεται ακόμα με τη συνταγή της γιαγιάς, ή απολαύστε χωρίς τύψεις το γλύκισμα της μέρας: μια πυκνή σε γεύση κρέμα σοκολάτας ή βανίλιας.

2

Για έμπνευση και περισσότερες νόστιμες ιδέες επισκεφθείτε τα καταστήματα του Τυροκομείου Κωσταρέλου. Με επτά σημεία στην Αττική, έχετε πρόσβαση σε όλα τα τυροκομικά παραγωγής τους, σε διαλεγμένα αλλαντικά και σε επιλεγμένα προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα.

Για τους κατοίκους του κέντρου, λειτουργεί υπηρεσία delivery (Δευτέρα-Σάββατο 10.00-18.00) για να απολαύσετε στο σπίτι ή στο γραφείο τα ξεχωριστά σάντουιτς που παρασκευάζονται καθημερινά στο κατάστημα στο Κολωνάκι. Δοκιμάστε το κολατσιό με τα εκλεκτά προϊόντα του οικογενειακού Τυροκομείου Κωσταρέλου, τα οποία παράγει με την ίδια συνέπεια και ποιότητα από το 1937.

Πληροφορίες

Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32, Κολωνάκι

Τηλ. 210 7259000

www.kostarelos.gr

Fb page: Τυροκομείο Κωσταρέλου

localStorage.clear();


Πηγή