Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Ηλεκτρονικό βιβλίο για τη Θεσσαλονίκη από τα «χέρια» Σέρβου μπλόγκερ

Ένα e-book για τη Θεσσαλονίκη δημιούργησε ο Ιβάν Αντρέγιτς (Ivan Andrejic), που εργάζεται ως συγγραφέας ταξιδιωτικών εμπειριών και φωτογράφος.

Πρόσφατα, ο Σέρβος που τα τελευταία χρόνια χειρίζεται την ιστοσελίδα secretsedition.com,  συναντήθηκε με εκπροσώπους της ελληνικής πρεσβείας σε έκθεση φωτογραφίας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο Βελιγράδι, και η συζήτηση τον «οδήγησε» στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης, με σκοπό να δημιουργήσει ένα νέο ηλεκτρονικό βιβλίο για την πόλη και να συγκεντρώσει υλικό για μια νέα έκθεση με θέμα «Τα μυστικά της Ελλάδας-Secrets of Greece».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094569078-0’); });

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση την οποία αναμεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τις ημέρες που διέμεινε στη Θεσσαλονίκη και ξεναγήθηκε στο πλαίσιο του press trip που οργάνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, ο Αντρέγιτς έγραψε ιστορίες της πόλης και φωτογράφισε τα σημαντικότερα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος. Στο e-book για την πόλη και τα μυστικά της, που έχει αναρτήσει τις τελευταίες ημέρες στο issuu.com/ivanandrejic, περιγράφει την ταξιδιωτική του εμπειρία στην Αγγλική και Σερβική γλώσσα.

Το ηλεκτρονικό βιβλίο έχει αναρτηθεί στο επίσημο portal της πόλης, thessaloniki.travel, διαθέσιμο για όλους τους Σέρβους επισκέπτες της πόλης.

Ο Σέρβος συγγραφέας ταξιδεύει και καταγράφει με την κάμερα τοποθεσίες και προβάλλοντας τουριστικούς προορισμούς, πόλεις και περιοχές που αξίζει κάποιος να επισκεφθεί στα Βαλκάνια, στη Βόρεια Αφρική, στη Ν.Α. Ευρώπη και στην Αραβική Χερσόνησο.

Έξω από την χώρα του έχει δημιουργήσει ψηφιακούς ταξιδιωτικούς οδηγούς για περιοχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (το Ντουμπάι και το Αμπού Ντάμπι), τη Γερμανία, την Τυνησία και άλλα μέρη…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή