Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ηλιόπουλος σε Οικονόμου: «Θράσος να μιλάτε για υπευθυνότητα και σοβαρότητα»

Συνεχίζεται το μπαράζ δηλώσεων μεταξύ κυβέρνηση και αντιπολίτευσης για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, με τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο να προχωρά σε νέα επίθεση, αυτή τη φορά απέναντι στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου.

Λίγο νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προχώρησε σε δηλώσεις ζητώντας σοβαρότητα και ξεκαθαρίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν θέλει καμία σκιά στην υπόθεση των παρακολουθήσεων.

«Ο επικοινωνιακός μηχανισμός του Μαξίμου γελοιοποιείται»

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να απαντήσει στις δηλώσεις του Γιάννη Οικονόμου αναφέροντας τα εξής: «Επί τρεις ημέρες ο επικοινωνιακός μηχανισμός του Μαξίμου γελοιοποιείται με αντικρουόμενες διαρροές, διασύρεται διεθνώς από πρεσβείες χωρών, επιστρατεύει μαφιόζικους εκβιασμούς και ο κ. Οικονόμου έχει το θράσος να μιλάει για υπευθυνότητα και σοβαρότητα».

Ο άνθρωπος που επί τέσσερις μήνες έλεγε ωμά ψέματα, με εντολή του κ. Μητσοτάκη, για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων πολιτικών και δημοσιογράφων αντί να βρίσκεται σπίτι του, έχει το θράσος να μας απειλεί κι από πάνω. Το είπαμε και χθες. Το παιχνίδι τελείωσε και πρέπει άμεσα να τελειώσει και η ντροπιαστική για την χώρα περίοδος Μητσοτάκη», καταλήγει η δήλωση του Νάσου Οικονόμου.


Πηγή