Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ημέρα έντασης για τους πλειστηριασμούς και η σημερινή

Άλλη μία Τετάρτη και το ραντεβού των συλλογικοτήτων και των πολιτικών φορέων που είναι κατά των πλειστηριασμών ανανεώθηκε… εντόνως. Για σήμερα ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν 7 πλειστηριασμοί με βάση το πινάκιο, εκ των οποίων ο ένας για κατοικία χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμη εάν πρόκειται για πρώτη κατοικία

Μέλη του ΕΠΑΜ και του «κινήματος δεν πληρώνω» μπήκαν μπροστά στην είσοδο της αίθουσας που πραγματοποιούνται οι πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Αθηνών μ’ ένα μεγάλο πανό.

Όπως μετέδωσε ο «Αθήνα 9.84», οι συγκεντρωμένοι εμπόδισαν πέντε συμβολαιογράφους να προχωρήσουν σε διαδικασίες πλειστηριασμών και πριν από λίγο τους ανάγκασαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς από το κτίριο.

Στη Θεσσαλονίκη, τα μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί οποιοσδήποτε πλειστηριασμός βγάζοντας έξω με το ζόρι τους συμβολαιογράφους που παρίσταντο κατόπιν άδειας μιας και ο σύλλογός τους έχει βγάλει από χθες απόφαση για αποχή από τις διαδικασίες κυρίως πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

Τα πανό τους έγραφαν το σύνθημα «μας κλέβουν τις περιουσίες – Κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία», σύμφωνα με το thestival.gr.

diamthess2 diamthess3


Πηγή