Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

ΗΠΑ: Διάσημος TikToker βρέθηκε νεκρός – Λίγο πριν είχε αναρτήσει: «Ποιος άλλος θεωρεί ότι θα πεθάνει τόσο νέος;»

Ένας παγκοσμίως διάσημος νεαρός TikToker βρέθηκε νεκρός, στο πάρκινγκ ενός εμπορικού κέντρου του Λος Άντζελες.

Πρόκειται για τον Cooper Noriega, 19 ετών, ο οποίος είχε σχεδόν 2 εκατομμύρια ακολούθους, δημοφιλής για τα κωμικά του βίντεο, το skateboard και τη μόδα.

Ο νεαρός βρέθηκε στο έδαφος του παρκινγκ χωρίς σφυγμό. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι λίγες ώρες πριν, ο ίδιος είχε κάνει μια δημοσίευση στο TikTok η οποία ίσως να προοιώνιζε ότι θα προχωρούσε στο απονενοημένο διάβημα.

«Ποιος άλλος θεωρεί ότι θα πεθάνει τόσο πολύ νέος;», έγραψε στη δημοσίευσή του, με τον ίδιο να φαίνεται ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι.

Ο ίδιος, είχε αναφέρει ότι πάλευε με τους εθισμούς από τα 9 του χρόνια, ενώ φαίνεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα. Είχε γράψει επίσης: «Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω την επιρροή που μου δόθηκε ώστε να βοηθήσω στην καλλιέργεια της ευαισθητοποίησης για τον διάλογο περί των ψυχικών ασθενειών». Το όνειρό της, ήταν να ανοίξει μια μέρα ένα κέντρο για τις ψυχικές ασθένειες, για όσους υπέφεραν από αυτές, όπως ο ίδιος.

Το 2020, ο Cooper είχε μοιραστεί με τους ακολούθους του την πληροφορία ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με υπερβολική δόση, αλλά τον Ιανουάριο του 2021 γιόρτασε τις 90 ημέρες που ήταν «καθαρός», προφανώς από ουσίες.


Πηγή