Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

ΗΠΑ: Ντελιβεράς… φτύνει το φαγητό πριν παραδώσει την παραγγελία [βίντεο]

Ένας ντελιβεράς στη Φλόριντα των ΗΠΑ πιάστηκε από την κάμερα να… φτύνει παραγγελία φαγητού πριν την αφήσει έξω από την πόρτα του σπιτιού.

Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο. Ο ντελιβεράς άφησε τη σακούλα με το φαγητό που είχε παραγγείλει η μητέρα και ο 13χρονος γιος της, στην πόρτα. Αρχικά τράβηκε φωτογραφία για να αποδείξει στην εταιρεία ότι παρέδωσε την παραγγελία αλλά στη συνέχεια φτύνει και μάλιστα… τρεις φορές τη σακούλα.

Το περιστατικό παρακολούθησαν άναυδοι η μητέρα με το γιο της την ώρα που εξελίσσονταν, από κάμερα στο «ματάκι» της πόρτας τους.

«Η αντίδρασή μου ήταν ότι ήθελα να κάνω εμετό», είπε ο 13χρονος Elias Crisanto, στο Local 10. «Είναι τόσο αηδιαστικό. Δηλαδή, ποιος το κάνει αυτό;».

Μάλιστα είπε ότι αυτός και η μητέρα του πλήρωσαν το ποσό των 30 δολαρίων για την παραγγελία και έδωσαν και φιλοδώρημα 3 δολαρίων. Από την αντίδρασή του υπέθεσαν ότι ο οδηγός μάλλον ήταν δυσαρεστημένος από το ποσό που έδωσαν ως φιλοδώρημα και έτσι εκείνος έφτυσε την παραγγελία για να τους εκδικηθεί.

Ο Crisanto είπε ότι έστειλε στο DoorDash το βίντεο και ζήτησε τα χρήματά του πίσω. Η εταιρεία απάντησε ότι ο εμπλεκόμενος οδηγός θα απολυθεί.

«Δεν επιδοκιμάζουμε αυτού του είδους τις ενέργειες και ως εκ τούτου κάναμε το βήμα για την απομάκρυνσή του από την πλατφόρμα μας. Δεν θα μπορεί πλέον να παραδίδει μελλοντικές παραγγελίες στο DoorDash. Τα αποτελέσματα όλων των εσωτερικών ερευνών διατηρούνται απόρρητα», αναφέρει το email της εταιρείας.


Πηγή