Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

ΗΠΑ: Οπαδοί στη Φιλαδέλφεια τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε οροφή σε στάση λεωφορείου [βίντεο]

Oπαδοί τραυματίστηκαν, όταν έπεσε από οροφή σε στάση λεωφορείου, κατά τη διάρκεια πανηγυρισμών στη Φιλαδέλφεια.

Ξέφρενο ήταν το πάρτυ στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ μετά τη νίκη των Eagles επί των 49ers στο παιχνίδι του πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου, NFC, την Κυριακή.

Αλλά ένα ατυχές συμβάν, προκάλεσε, χάλασε το εορταστικό κλίμα, Οι οπάδοι της τοπικής ομάδας πανηγυύριζαν ξέφρενα στους δρόμους της πόλης.

Κάποιοι οπαδοί μάλιστα είχαν σκαρφαλώσει σε μια στάση λεωφορείου, για να γιορτάσουν τη νίκή. Δυστυχώς όμως υπό το βάρος των οπαδών, η οροφή κατέρρευσε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετοί, όπως φαίνεται και στο σκαριστικό βίντεο.

Στο βίντεο δεν φαίνονται τα επακόλουθα της κατάρρευσης, αν και ακούγεται το πλήθος να αντιδρά τρομοκρατημένο, με ανθρώπους να ουρλιάζουν.

Η στιγμή που καταρρέει η οροφή στη στάση λεωφορείου

«Θεέ μου», ακούγεται να φωνάζει ένα άτομο, ενώ ένα άλλο προσθέτει: «Σας το είπα».

Δεν είναι σαφές αν το ιατρικό προσωπικό ή οι αρχές έφτασαν στο σημείο, αναφέρει η Νew York Post.

“Είναι μια υπέροχη βραδιά και ζητώ από τους κατοίκους να γιορτάσουν με χαρά, ασφάλεια και σεβασμό», δήλωνε νωρίτερα ο δήμαρχος της πόλης, φοβούμενος ότι η εορτασμοί για την αθλητική επιτυχία μπορεί να ξέφευγαν.

Για την προετοιμασία της μαζικής παρουσίας των οπαδών, η αστυνομία έστησε οδοφράγματα κοντά σε δημοφιλείς περιοχές, μεταξύ άλλων και γύρω από το Δημαρχείο, όπου έλαβε χώρα το δυσάρεστο περιστατικό.


Πηγή