Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

ΗΠΑ: Συνελήφθη ένας άνδρας για τη δολοφονία του ράπερ Takeoff

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 33χρονο για τον θανατηφόρο πυροβολισμό του ράπερ Takeoff, ο οποίος σκοτώθηκε τον περασμένο μήνα έξω από μια αίθουσα μπόουλινγκ στο Χιούστον, στις ΗΠΑ.

Η αστυνομία του Χιούστον ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ο Πάτρικ Ξαβιέ Κλαρκ κατηγορήθηκε για φόνο σε σχέση με τον θάνατο του Takeoff.

Γεννημένος ως Kirsnick Khari Ball, ο Takeoff ήταν το νεότερο μέλος των Migos, του υποψηφίου για Grammy ραπ τρίο από τα προάστια της Ατλάντα, στο οποίο συμμετείχαν επίσης ο θείος του Quavo και ο ξάδερφός του Offset.

Πώς δολοφόνησαν τον ράπερ Takeoff στο Χιούστον των ΗΠΑ

Ο 28χρονος μουσικός ήταν ένα από τα τρία άτομα που η αστυνομία είπε ότι πυροβολήθηκαν έξω από το μπόουλινγκ στο κέντρο της πόλης γύρω στις 02:30 την 1η Νοεμβρίου, όταν ξέσπασε μια διαμάχη καθώς περίπου 40 άτομα έφευγαν από ένα ιδιωτικό πάρτι. Η αστυνομία είπε ότι ένας άλλος άνδρας και μια γυναίκα υπέστησαν τραύματα από πυροβολισμούς που δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή τους. Τουλάχιστον δύο άτομα άνοιξαν πυρ.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Χιούστον, Τρόι Φίνερ, δήλωσε την επόμενη μέρα ότι «δεν υπήρχε λόγος να πιστεύουμε ότι [ο Takeoff] είχε εμπλακεί σε οτιδήποτε εγκληματικό εκείνη την εποχή».


Πηγή