Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η ανθρώπινη διάσταση ενός κατασκοπευτικού θρίλερ

Η Γιούλια Σκριπάλ, κόρη του πρώην κατασκόπου της GRU (υπηρεσία κατασκοπείας του στρατού-σ.σ) Σεργκέι Σκριπάλ, ο οποίος έχει καταδικαστεί στη Ρωσία για κατασκοπεία υπέρ της Βρετανίας, σχεδιάζει να επιστρέψει στην Ρωσία, μόλις ολοκληρωθεί η θεραπεία του πατέρα της. Την δήλωση αυτή έκανε η εξαδέλφη της Βικτόρια Σκριπαλ κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε στην Μόσχα.

Η Βικτόρια Σκριπάλ είπε ότι η εξαδέρφη της Γιούλια της τηλεφώνησε από την Αγγλία χωρίς ωστόσο να γνωρίζει πού συγκεκριμένα βρίσκεται

«Τη ρώτησα ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον; Μου είπε ότι πρωταρχικό της καθήκον είναι να περιμένει να γίνει καλά ο πατέρας της. Μόλις γίνει καλά , θα έρθει πίσω στην Ρωσία» είπε η Βικτόρια Σκριπάλ.

Η ίδια είπε επίσης ότι η μητέρα του Σεργκέι Σκριπάλ, η Ελένα Γιάκοβλεβνα η οποία ζεί στο Γιαροσλάβ, περιμένει να της τηλεφωνήσει ο γιός της. «Είναι 91 ετών. Περιμένει αυτό το τηλεφώνημα, δεν θέλει τίποτα άλλο. Θέλει να της τηλεφωνήσει ο γιός της. Ξέρω ότι, αν είναι καλά και αν όλα είναι περίφημα, θα μπορούσε να της τηλεφωνήσει» είπε η Βικτόρια.

Νωρίτερα η Βικτόρια Σκριπάλ είχε πει ότι η εξαδέρφη της, η Γιούλια, της είχε τηλεφωνήσει τρεις φορές. Τον Απρίλιο και τον Ιούλιο. Η τελευταία συνομιλία μεταξύ της Γιούλιας και της Βικτόριας έγινε στις 24 Ιουλίου, την ημέρα των γενεθλίων της μητέρας του Σεργκέι Σκριπάλ.

 

localStorage.clear();


Πηγή