Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η αντίδραση της υπαλλήλου αποθάρρυνε τον ληστή

Μία τολμηρή υπάλληλος στάθηκε η αφορμή να χαλάσουν τα σχέδια επίδοξου ληστή σε κατάστημα επί της εθνικής οδού στην Αταλάντη.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Ήταν 10:30 το βράδυ της Κυριακής 9 Σεπτεμβρίου, όταν στο κατάστημα εισήλθε ένας άνδρας που φορούσε καπέλο τύπου τζόκεϊ, το οποίο έκρυβε το σύνολο των χαρακτηριστικών του προσώπου του. Άμεσα κατευθύνθηκε προς το γραφείο του διευθυντή του καταστήματος, όπου εκείνη την ώρα ένας υπάλληλος καταμετρούσε τις εισπράξεις της ημέρας.

Μία υπάλληλος είδε τον άγνωστο άνδρα και προσπάθησε να τον εμποδίσει. Τότε, εκείνος έβγαλε πιστόλι και την απείλησε, με την υπάλληλο να βάζει τις φωνές.

Αυτό όμως στάθηκε αρκετό για να αναγκάσει τον ληστή να ματαιώσει το σχέδιό του, καθώς όλοι έστρεψαν την προσοχή τους σε εκείνον. Τότε κινήθηκε προς την έξοδο, όπου σε αυτοκίνητο τον περίμενε συνεργός του, με τον οποίο διέφυγαν προς Αθήνα.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που πραγματοποίησε μπλόκα σε σημεία της εθνικής οδού για τον εντοπισμό του οχήματος, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπισθεί.

localStorage.clear();


Πηγή