Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η απίστευτη ιστορία της γυναίκας που πυροβολήθηκε στο Λας Βέγκας και σώθηκε

Σε θαύμα αποδίδουν οι γιατροί το ότι η 30χρονη Christina Kitcat, βγήκε ζωντανή από το μακελειό με σχεδόν εξήντα νεκρούς στο Λας Βέγκας. Η ίδια ξέρει όμως πως την έσωσε ο σύντροφός της και κάποιοι άγνωστοι, που σκέφτηκαν γρήγορα και έδρασαν αποτελεσματικά.

Η Kitcat και ο σύντροφός της Kelly Culbertson νόμιζαν αρχικά πως επρόκειτο για πυροτεχνήματα, όταν άκουσαν τους πυροβολισμούς στο μουσικό φεστιβάλ Route 91 Harvest country music festival, την Κυριακή το βράδυ.

«Σκεφτόμουν, μα γιατί κάποιος να φέρει πυροτεχνήματα; Γιατί όλοι σκορπάνε;» δήλωσε ο Culbertson περιγράφοντας τη στιγμή των πυροβολισμών. «Τότε ακούστηκαν κι άλλα πυροτεχνήματα και η Christina με κοίταξε και είπε: ‘δεν μπορώ να αναπνεύσω’».

Το ταξίδι στο Λας Βέγκας ήταν δώρο γενεθλίων για την Kitcat, που γίνεται την επόμενη εβδομάδα τριάντα χρονών, σύμφωνα με τη New York Post.

Ο Culbertson- που είναι πυροσβέστης στο επάγγελμα- θυμάται να πέφτει στο έδαφος μαζί με την σύντροφό του και την κρίσιμη στιγμή η εκπαίδευσή του μέτρησε.

«Λέμε: Προετοιμάσου για το χειρότερο αλλά να ελπίζεις για το καλύτερο. Ήλπιζα ποτέ να μην δω ό,τι είδα. Ποτέ να μην το ζήσω, ούτε να δω το μετά» λέει.

Προσπαθώντας να δει το τραύμα της Kitcat, δύο άλλοι πυροσβέστες, με τους οποίους είχαν μόλις γνωριστεί, τον βοήθησαν να τη μεταφέρει σε ασφαλές σημείο. Το αίμα έτρεχε από το στήθος της κι εκείνος προσπαθούσε να το περιορίσει ασκώντας πίεση στους πνεύμονές της και διασφαλίζοντας την ίδια ώρα πως η νεαρή γυναίκα ανέπνεε.

Ο ένας από τους δύο πυροσβέστες, που είχε επίσης δεχθεί μια σφαίρα, βοήθησε να βάλουν την Kitcat πάνω σε ένα κασόνι μπίρας και οι τρεις μαζί την μετέφεραν μακριά.

Τότε συνάντησαν τον Taylor Winston, ο οποίος είχε κλέψει ένα βανάκι για να σώσει όποιον μπορούσε, και μπήκαν εκεί (διαβάστε περισσότερα για την ιστορία του εδώ κι εδώ).

Η Kitcat έπεφτε σε κατάσταση σοκ και άρχιζε να χάνει την επαφή με το περιβάλλον. «Μου έλεγε ‘με παίρνει ο ύπνος, θα κοιμηθώ’, της έλεγα ‘όχι, δεν θα κοιμηθείς:’» αφηγείται ο Kelly

Και εκείνη δεν κοιμήθηκε. Οι γιατροί λένε πως είναι θαύμα που ζει καθώς η σφαίρα διαπέρασε το χέρι της, την καρδιά και τον πνεύμονά της και τις προκάλεσε τέσσερις τρύπες.

Η 30χρονη υποβλήθηκε τη Δευτέρα σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς και αναρρώνει.

localStorage.clear();


Πηγή