Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η αστεία πλευρά μιας διάρρηξης

Το χριστουγεννιάτικο δώρο που έλαβε ο Jason Mettler δεν το λες και ιδανικό. Δυο κλέφτες διέρρηξαν την επιχείρησή του, προκαλώντας ζημιές που ξεπερνούν τα 20.000 δολάρια.

Παρ’ όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης του πλυντηρίου αυτοκινήτων βρήκε το κουράγιο να κάνει χιούμορ προβάλλοντας την αστεία πλευρά της υπόθεσης.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094950449-0’); });

Ο ένας από τους δύο κλέφτες, ο πιο ευτραφής, είχε ένα θέμα με το παντελόνι του το οποίο του έπεφτε, με αποτέλεσμα την ώρα που προσπαθούσε να παραβιάσει ένα μηχάνημα κερμάτων ώστε να αποσπάσει χρήματα, να φαίνονται τα οπίσθιά του.

Το περιστατικό συνέβη ανήμερα τα Χριστούγεννα στο Σένταρ Ράπιντς της Αϊόβα και ο Jason Mettler δημοσίευσε φωτογραφίες των υπόπτων, καθώς και βίντεο από το περιστατικό στο Facebook, ζητώντας βοήθεια από φίλους και συγγενείς.

«Θα μπορούσε τουλάχιστον να χρησιμοποιήσει τιράντες. Θα του ήταν χρήσιμες», σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, για να προσθέσει:

«Καταλαβαίνω ότι πιθανότατα δεν πρόκειται να δω δεκάρα από αυτούς. Απλά, ελπίζω να τους συλλάβουν ώστε να μη συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον άλλο».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή