Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η αφήγηση του Τζιανλούκα Βιάλι για τη μάχη του με τον καρκίνο

Τη σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο εδώ και περίπου έναν χρόνο, αποκάλυψε με συνέντευξή του σε ιταλική εφημερίδα ο Τζιανλούκα Βιάλι. Ο βετεράνος διεθνής Ιταλός επιθετικός επισήμανε μέσω της Corriere della Serra ότι πλέον είναι καλά, ενώ περιέγραψε ότι «συνήθιζα να φοράω ένα πουλόβερ κάτω από το πουκάμισό μου, ώστε κανείς να μην καταλάβει τίποτα».

«Είμαι καλά τώρα, πολύ καλά. Είναι εδώ και ένα χρόνο αυτό, αλλά ακόμα δεν είμαι σίγουρος πως θα τελειώσει αυτός ο αγώνας. Συνήθως φορούσα ένα πουλόβερ κάτω από το πουκάμισό μου, κανείς να μην καταλάβει τίποτα.. Να μην καταλάβει ότι είμαι άρρωστος. Παρέμενα όμως ο άνθρωπος που όλοι ήξεραν», είπε αρχικά ο Βιάλι.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Και πρόσθεσε ότι θα ήθελε «η ιστορία μου να εμπνεύσει τους ανθρώπους, που βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι της ζωής τους και ελπίζω ότι αυτό που πέρασα να είναι ένα βιβλίο δίπλα από το κρεβάτι τους και ο κόσμος να μπορεί να διαβάσει ένα-δυο ιστορίες πριν πέσει για ύπνο ή όταν ξυπνάει το πρωί».

«Το πιο σημαντικό δεν είναι να νικάς. Είναι να σκέφτεσαι σαν νικητής. Η ζωή μας είναι από 10% πράγματα που συμβαίνουν και από 90% πράγματα που κρίνονται στο πώς εσύ θα τα χειριστείς. Ευελπιστώ ότι η ιστορία μου θα βοηθήσει κι άλλον κόσμο να χειρίζεται τις καταστάσεις με σωστό τρόπο».

localStorage.clear();


Πηγή