Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Η ιστορία αγάπης της Ζωής και του Λευτέρη

Η ιστορία αγάπης της Ζωής και του Λευτέρη

Η καμπάνια #ActForLove μάς κάλεσε να «αγκαλιάσουμε όλες τις γεύσεις της αγάπης» και κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να γίνει viral στα social media και να συγκεντρώσει άπειρες αντιδράσεις.

Με τίτλο «Δες όλες τις γεύσεις της αγάπης» υμνεί τον έρωτα και τη διαφορετικότητα με 28 ξεχωριστά ζευγάρια, πολύ διαφορετικά μεταξύ τους αλλά με ένα κοινό στοιχείο να τα ενώνει, την αγάπη.

Κι αυτό γιατί η αγάπη υπερτερεί πάνω από κάθε στερεότυπο. Αυτό πιστεύουν και η Ζωή και ο Λευτέρης και το αποδεικνύουν ποζάροντας αγκαλιά για την έκθεση #ActForLove της Lacta.

Το νεαρό ζευγάρι μίλησε στο newsbeast.gr και αποδεικνύει πως «η αγάπη δεν έχει χρώμα, δεν έχει ηλικία, εθνικότητα και φύλο. Δεν έχει κανόνες. Πως η αγάπη δεν κάνει διακρίσεις».

– Πώς πήρατε την απόφαση να πάρετε μέρος στην καμπάνια της Lacta «ActForLove»;

Ζωή-Λευτέρης: Όταν μας έγινε η πρόταση, το είδαμε σαν μια υπέροχη ευκαιρία να γιορτάσουμε φέτος τον έρωτα πιο διαφορετικά από κάθε άλλη χρονιά.

– Είχατε ενδοιασμούς για την συμμετοχή σας στο συγκεκριμένο project κι αν ναι γιατί;

Ζωή: Δεν είχα κάποιον ενδοιασμό!

Λευτέρης: Όχι! Δεν είχα κανέναν.

– Συναντήσατε αντιδράσεις από την οικογένειά σας και τους φίλους σας για το γεγονός ότι είστε διαφορετικής εθνικότητας;

Ζωή: Σαν κοπέλα άλλης εθνικότητας νιώθω ευλογημένη που ποτέ δεν έχω νιώσει άβολα για αυτό από μεριάς της οικογένειας του Λευτέρη ή των φίλων μας.

Λευτέρης: Πιστεύω ότι είμαστε από τα λίγα ζευγάρια που αντιμετωπίστηκαν θετικά από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον. Ακόμα και να υπήρξαν κάποια αρνητικά σχόλια για εμάς, είναι λες και δεν έγιναν ποτέ!

– Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να αποτυπωθούν τα συναισθήματα δύο ανθρώπων σε μια φωτογραφία;

Ζωή: Δεν πιστεύω πως είναι δύσκολο να αποτυπωθούν τα συναισθήματα δύο ανθρώπων σε μια εικόνα… κάποια συναισθήματα απλά είναι δύσκολο να κρυφτούν!

Λευτέρης: Δεν σκεφτήκαμε καν τις κάμερες. Ήταν λες και ήμασταν οι δυο μας εκεί.

Βέβαια, φυσικά επόμενο είναι ότι τα συναισθήματα που τρέφουμε ο ένας για τον άλλον δεν μπορούν να φανούν ολοκληρωτικά μέσα από μια φωτογραφία, μόνο ένα μέρος τους κι ας λένε ότι μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις.

– Μπορεί μία σοκολάτα να βοηθήσει στην κατάρριψη των στερεοτύπων του έρωτα;

Ζωή: Πιστεύω πως μια σοκολάτα μπορεί να δώσει ένα ισχυρό μήνυμα και βεβαίως, γιατί όχι, να καταρρίψει τα στερεότυπα.

Λευτέρης: Ναι μπορεί. Η LACTA αποτελεί ερέθισμα για αυτό. Περνάει το μήνυμα ότι η αγάπη είναι πάνω απ’ όλα και καταφέρνει να ενώνει τους ανθρώπους.

– Σε ποιο βαθμό μία καμπάνια μπορεί να κάνει την διαφορά;

Ζωή: Μια καμπάνια έχει την δυνατότητα να ταρακουνήσει τον κόσμο, να δώσει ένα ισχυρό μήνυμα ακόμα και προς τους ανθρώπους που αυτή η διαφορετικότητα τους φοβίζει και πως η αγάπη υπερτερεί πάνω από κάθε στερεότυπο.

Λευτέρης: Σίγουρα μπορεί να το κάνει. Ένα παράδειγμα είναι η καμπάνια της LACTA!

– Πιστεύετε ότι στην Ελλάδα η διαφορετικότητα στα ζευγάρια είναι κοινωνικά αποδεκτή;

Ζωή-Λευτέρης: Δεν νομίζω πως στην Ελλάδα η διαφορετικότητα σ’ ένα ζευγάρι είναι κοινωνικά αποδεκτή, αλλά πιστεύω πώς η φωνή των διαφορετικών ανθρώπων και ζευγαριών έχει ξεκινήσει να ακούγεται και αυτό είναι μια δυνατή αρχή.

– Ο έρωτας μπορεί να σε βρει οπουδήποτε και εσείς είστε μια τρανή απόδειξη. Πείτε μας την ιστορία σας…

Ζωή-Λευτέρης: Όσο για την δικιά μου περίπτωση [Ζωή] ο έρωτας με βρήκε σ’ ένα κατάστημα ρούχων πριν τρία χρόνια, όπου δούλευα σαν πωλήτρια. Ο Λευτέρης με κέρδισε απ’ την πρώτη στιγμή που τον είδα… με το οικείο του βλέμμα και με το χιούμορ του, μου ζήτησε το τηλέφωνο μου, από πολύ νωρίς γίναμε ζευγάρι και από τότε είμαστε αχώριστοι!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή