Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Η οροφή του Piccadilly Theatre κατέρρευσε στη διάρκεια παράστασης, πέντε τραυματίες

Η οροφή του Piccadilly Theatre κατέρρευσε στη διάρκεια παράστασης, πέντε τραυματίες

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν στη διάρκεια παράστασης στο Piccadilly Theatre, στο West End του Λονδίνου, όταν κατέρρευσε τμήμα της οροφής του θεάτρου.

Το θέατρο ήταν γεμάτο από ανθρώπους που ήταν έτοιμοι να παρακολουθήσουν την παράσταση «Ο θάνατος του εμποράκου» του Άρθουρ Μίλερ.

Ξαφνικά ακούστηκαν φωνές όταν κατέρρευσε τμήμα της οροφής, και ορισμένοι από τους θεατές απομακρύνθηκαν καλυμμένοι με σκόνη και σοβάδες.

Όπως μεταδίδει το BBC, από το θέατρο απομακρύνθηκαν πάνω από χίλιοι άνθρωποι, προκειμένου να εκκενωθεί, ενώ πέντε θεατές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Ο Wendell Pierce, που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Willy Loman, ζήτησε συγγνώμη για όσα συνέβησαν.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, ο Αμερικανός ηθοποιός φαίνεται να μιλά στον κόσμο έξω από το θέατρο και να τους καλεί να έρθουν να δουν την παράσταση μία άλλη φορά.

«Μας τιμήσατε με την παρουσία σας σήμερα, λυπούμαστε πολύ γι΄αυτό που συνέβη» ακούγεται να λέει.

Δημοσιογράφος του BBC που παρακολουθούσε την παράσταση- η οποία έκανε πρεμιέρα μόλις τη Δευτέρα- εξήγησε πως το περιστατικό συνέβη 20 λεπτά μετά το ξεκίνημά της.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πριν καταρρεύσει η οροφή υπήρχε στο σημείο μια διαρκής διαρροή νερού που ξεκίνησε με σταγόνες και όσο περνούσε η ώρα μεγάλωνε- παρότι εκείνη την ώρα δεν έβρεχε.

Εκπρόσωπος του θεάτρου ανακοίνωσε πως η παράσταση διακόπηκε αμέσως και το θέατρο εκκενώθηκε με ασφάλεια. «Μας απασχολεί πολύ σοβαρά η ασφάλεια του κοινού μας και κάνπυμε τα πάντα για να βρούμε την αιτία του συμβάντος» πρόσθεσε.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ




Πηγή