Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η συνάντηση Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη και το 50ευρω σε πλανόδιο πωλητή

Με δημάρχους της δυτικής Θεσσαλονίκης συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. Η συνάντηση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του προέδρου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και δημάρχου Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρου Κυρίζογλου.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Δήμαρχοι και πρώην πρωθυπουργός συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση και για την πολιτική επικαιρότητα ενώ θυμήθηκαν στιγμές από την πολιτική τους δράση όταν ακόμη ο Κώστας Καραμανλής ήταν βουλευτής στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Παραβρέθηκαν οι δήμαρχοι: Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, Κορδελιού Ευόσμου Πέτρος Σούλας, Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης.

Η συνάντηση έγινε στο μεζεδοπωλείο Ρακί στους Αμπελόκηπους. Το γεύμα περιλάμβανε ποικιλία κρεατικών στη σχάρα, πλήθος ορεκτικών και αρκετή ρακί.

Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο της συνάντησης ήταν η επίσκεψη ενός πλανόδιου πωλητή που πωλούσε κάλτσες. Ο πρώην πρωθυπουργός έβαλε το χέρι στην τσέπη και έδωσε στον πωλητή 50 ευρώ για να τον ενισχύσει οικονομικά, ζητώντας του να του δώσει μερικά ζευγάρια μαύρες κάλτσες.

Περισσότερες ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη στο thestival.gr


Πηγή