Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η τρελή βόλτα με το μηχανάκι στο κέντρο της Λαμίας του κόστισε 10.000 ευρώ

Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί ο 19χρονος Λαμιώτης, που με ένα μικροσκοπικό μηχανάκι αναστάτωσε χθες το απόγευμα τη Λαμία.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Σχεδόν όλος ο ΚΟΚ βαραίνει τον 19χρονο, που στις 8:30 σήμερα το πρωί παραδόθηκε στις αρχές συνοδευόμενος από τους γονείς του και τον δικηγόρο του.

Η «τρελή βόλτα» που επιχείρησε ο νεαρός Λαμιώτης με ένα μικρό μηχανάκι θα του στοιχίσει σχεδόν 10.000 ευρώ, καθώς στην προσπάθειά του να αποφύγει τον έλεγχο – και στη συνέχεια τη σύλληψη – από τους αστυνομικούς, συγκέντρωσε ούτε λίγο ούτε πολύ 29 παραβάσεις.

Ο 19χρονος με το μηχανάκι οδηγούσε ανάποδα σε μονόδρομους, περνούσε «αέρας» από STOP και φανάρια. Ο ίδιος από καθαρή τύχη δεν έπαθε σοβαρό ατύχημα, ενώ κινδύνεψαν και πεζοί, που παραλίγο να παρασυρθούν από το μηχανάκι ,που έτρεχε μέσα ακόμα και σε πεζόδρομους. Η κινηματογραφική καταδίωξη έφτασε μέχρι το Παγκράτι, όπου ο νεαρός οδηγούσε μέσα στις γραμμές του τραίνου.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνονται οι κατηγορίες της απείθειας, εξύβρισης, διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών, ενώ επιπλέον στερούνταν και άδεια οδήγησης για το δίκυκλο.

Εντός της ημέρας αναμένεται επίσης να διαβεί το κατώφλι του γραφείου του Εισαγγελέα Λαμίας, ως αποτέλεσμα των αδικαιολόγητων ενεργειών του.

localStorage.clear();


Πηγή