Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η Imperial Tobacco δεν σταματά να μας εκπλήσσει

Η Imperial Tobacco δεν σταματά να μας εκπλήσσει

Η Imperial Tobacco Hellas παρουσίασε στην ελληνική αγορά μόλις λίγους μήνες νωρίτερα το προϊόν νέας γενιάς myblu. Δεν φαίνεται όμως να σταμάτησε εκεί, αφού επιλέγει να εμπλουτίσει την γκάμα των γεύσεων myblu με το πρωτοποριακό Blue Ice 0%, την πρώτη γεύση myblu χωρίς νικοτίνη! Με τον τρόπο αυτόν απευθύνεται στους ενήλικους καπνιστές που αναζητούν ακόμα περισσότερες και καλύτερες επιλογές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επιλέγουν την αγαπημένη τους γεύση myblu όχι μόνο ανάμεσα σε δύο επίπεδα νικοτίνης (υψηλό και χαμηλό) αλλά τώρα πια και χωρίς νικοτίνη χάρις το νέο Blue Ice 0%.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα υγρά ατμίσματος, οι συγκεκριμένες προγεμισμένες κάψουλες του myblu είναι πολύ πιο εύχρηστες και μπορεί ο καπνιστής να τις προμηθευτεί από τα περίπτερα.

Κύρια χαρακτηριστικά του myblu είναι η εμπειρία απόλαυσης και η ευκολία στη χρήση του. Με μία απλή κίνηση (click & go) αλλάζουν οι προγεμισμένες κάψουλες χωρίς κουμπιά ή ρυθμίσεις στη συσκευή, ενώ η μπαταρία του -με περίπου 30 λεπτά φόρτισης- επιτρέπει μία πλήρη ημέρα χρήσης. Τρία από τα βασικά χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν από άλλα προϊόντα ατμίσματος είναι η καινοτομία, η επιστήμη και η ποιότητα.

Σημαντικότερο όλων, όμως, είναι το γεγονός πως οι συγκεκριμένες προγεμισμένες κάψουλες υγρού αναπλήρωσης έχουν περάσει όλους τους τοξικολογικούς ελέγχους, τις αξιολογήσεις καταλληλόλητας και ανταποκρίνονται στα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα όπως ορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στην Imperial Tobacco κυριαρχεί η πεποίθηση για ένα μέλλον με περισσότερες επιλογές και έτσι θα συνεχίσει να πουλά καπνικά προϊόντα πάντα με σεβασμό στους νόμους και στη στήριξη της εφαρμογής τους.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία διαπιστώνει ότι τόσο οι συνεργάτες της στο εμπόριο όσο και ο τελικός καταναλωτής έχουν πραγματικά αγκαλιάσει τη νέα αυτή πρόταση, με την προτίμηση να μεγαλώνει με ταχείς ρυθμούς μέρα με τη μέρα. Άλλωστε, στόχος και αποστολή της Imperial Tobacco είναι όχι μόνο να φιγουράρει ως η Νο.1 μάρκα στην κατηγορία προϊόντων ατμίσματος νέα γενιάς, αλλά να γίνει αυτή που θα διαμορφώσει και θα εδραιώσει την κατηγορία στην ελληνική αγορά.

Μικτός τζίρος στην Ελλάδα 360 εκατ. ευρώ

Η Imperial Tobacco Hellas ανήκει στον κορυφαίο διεθνή όμιλο της Imperial Brands, ο οποίος έχει παρουσία σε 160 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 30.000 εργαζομένους και αποτελεί το Διοικητικό Κέντρο της εταιρείας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς έχει την ευθύνη εννέα χωρών, με σημαντικότερες την Ιταλία, την Ελλάδα, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στη χώρα μας τα τελευταία 38 χρόνια, με Ελληνική Διοικητική Ομάδα από το 1997.

Το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει μάρκες παγκόσμιας φήμης, όπως η Davidoff, η Golden Virginia και η Rizla, με παρουσία σε περισσότερα από 22.000 σημεία λιανικής πώλησης. Διαθέτει δίκτυο 90 εμπορικών συνεργατών, ενώ απασχολεί άμεσα και έμμεσα περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους. Ο μικτός τζίρος της στην Ελλάδα το 2018 άγγιξε τα 360 εκατ. ευρώ, τα καθαρά κέρδη τα 5,4 εκατ. ευρώ, ενώ η εισφορά της σε κρατικούς φόρους ανήλθε στα 300 εκατ. ευρώ.


Πηγή