Τετάρτη , 15 Μάιος 2024

Η McDonald’s μεγαλώνει τα μπέργκερ της -«Μεγαλύτερο και πιο χορταστικό» λέει ο Bloomberg

Τα McDonald’s θα αρχίσουν να πωλούν μεγαλύτερα μπέργκερ, ικανοποιώντας την όρεξη των πελατών τους.

Ο γίγαντας του fast food αποκάλυψε ότι δημιούργησε ένα «μεγαλύτερο, πιο χορταστικό μπέργκερ», σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τις πωλήσεις, σύμφωνα με το Bloomberg. Τα μεγαλύτερα μπέργκερ θα κάνουν την εμφάνισή τους σε ορισμένες αγορές προκειμένου να δοκιμαστεί η απήχησή τους.

Η εταιρεία παρουσίασε ένα εκτεταμένο σχέδιο ανάπτυξης τον Δεκέμβριο, το οποίο εστιάζει στο βασικό μενού της αλυσίδας, συμπεριλαμβανομένου του βοδινού κρέατος. Μέχρι στιγμής, έχει ξεκινήσει μια διαφημιστική καμπάνια για τις βελτιώσεις στο Big Mac, το quarter pounder με τυρί και το διπλό τσίζμπεργκερ.

McDonald’s: Η πρώτη φορά στην ιστορία της που αλλάζει τα κλασσικά της μπέργκερ

Αυτή είναι η πρώτη φορά στην 84χρονη ιστορία της εταιρείας που κάνει αλλαγές στα κλασικά της μπέργκερ. Η αλυσίδα αντιμετωπίζει σειρά προκλήσεων το τελευταίο διάστημα. Τα στελέχη της εταιρείας έχουν προειδοποιήσει για επιβράδυνση της ανάπτυξης εν μέσω μποϊκοτάζ που σχετίζεται με τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή. Την Τρίτη, η McDonald’s προειδοποίησε για αδύναμα έσοδα «όσο συνεχίζεται ο πόλεμος».

Η McDonald’s αρνήθηκε ότι παίρνει οποιαδήποτε θέση στη συνεχιζόμενη σύγκρουση και δήλωσε ότι δεν είναι υπεύθυνη για τις ενέργειες των franchisees της.


Πηγή