Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η Puratos Hellas στηρίζει τη «Μεγάλη Γιορτή για τα Παιδιά» που διοργανώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά τη «Μεγάλη Γιορτή για τα Παιδιά» , 7 με 11 Δεκεμβρίου, από τις 09:00 έως τις 21:00 με ελεύθερη είσοδο στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Μαρούσι.

Η Puratos Ελλάς, είναι εταιρεία πρώτων υλών αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και σοκολάτας ενώ η Βelcolade είναι η μόνη βελγικής ιδιοκτησίας εταιρία 
που εξακολουθεί να φτιάχνει σοκολάτα στο Βέλγιο.

Η παραγωγή είναι βασισμένη στην παραδοσιακή βέλγικη τεχνική, η οποία έχει ως αποτέλεσμα ποιοτικά χαρακτηριστικά που κάνουν την Βelcolade να είναι η  Νο2 στην παγκόσμια αγορά της επαγγελματικής ποιοτικής σοκολάτας.

Η Βelcolade, επιθυμώντας να στηρίξει και να ενισχύσει το σημαντικό έργο που προσφέρει στα παιδιά και στις οικογένειες τους, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προσέφερε τις εγκαταστάσεις του εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής καθώς και  άφθονη εξαιρετικής ποιότητας σοκολάτα, για να την απολαύσουν τα παιδιά.

Επίσης η Puratos οργανώνει τα εργαστήρια  ζαχαροπλαστικής για τα παιδιά, που θα μάθουν να φτιάχνουν σοκολατένια Cookies από τους έμπειρους ζαχαροπλάστες της.

Την Παρασκευή 9/12 στις 17:00 και το Σαββατοκύριακο 10-11/12 11:00-13:00 ελάτε με τα παιδιά σας στην helexpo για να τα απολαύσουμε παρέα!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Θεατρικές παραστάσεις, χριστουγεννιάτικα workshops, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, ρομποτική, κουκλοθέατρο, μάγους, ζογκλέρ, μουσικά παιχνίδια, διαδραστικές αφηγήσεις παραμυθιών και πολλές ακόμα εκπλήξεις.
  • Δωρεάν προληπτικές παιδιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις για παιδιά στο κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης».
  • Διαδραστικές παρεμβάσεις για παιδιά στο Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας «Οδυσσέας» για να ταξιδέψουμε με ασφάλεια στον κόσμο της τεχνολογίας.
  • Παρουσίαση όλων των δράσεων του οργανισμού ενώ στο χώρο λειτουργεί bazaar όπου μπορείτε να αγοράσετε τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας, ενισχύοντας το σημαντικό έργο του χαμόγελου.


Πηγή