Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Superleague αρνήθηκε να μπει μήνυμα για τα προσφυγόπουλα στη φανέλα της ΑΕΛ

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, η Superleague απέρριψε το αίτημά των «βυσσινί» για μήνυμα στη φανέλα της ομάδας για τα προσφυγόπουλα.

Η ΑΕΛ είναι η από τις λίγες ομάδες που ακόμα δεν έχουν βρει κεντρικό χορηγό στη φανέλα μετά τις πολύ χαμηλές προτάσεις που της έγιναν.

Έτσι οι «βυσσινί» αποφάσισαν αντί χορηγού να προωθήσουν μήνυμα στήριξης προς τα προσφυγόπουλα. Όμως, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ η κίνηση αυτή δεν έγινε δεκτή από την Superleague, την οποία την χαρακτήρισε ως “ακρως πολιτική”.

Θέση πήρε και η ΠΑΕ Πανσερραϊκός μέσω της σελίδας της στο facebook. Συνεχάρη την ΑΕΛ για την προσπάθειά της, τονίζοντας παράλληλα πως: «δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα που υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι βρίσκουν την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο που είναι σε ανάγκη ως “Άκρως Πολιτική”».

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Όπως είναι ήδη γνωστό, προκειμένου να διατηρήσει την αξιοπρέπεια και την πλήρη ανεξαρτησία της, η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν υπέκυψε σε ευτελείς οικονομικά προτάσεις για το μέγεθός της, με συνέπεια να παραμείνει χωρίς βασικό χορηγό στη φανέλα της.

Αντ’ αυτού αποφάσισε μέσω αυτής να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για ένα από τα σημαντικότερα κοινωνικά έως και ανθρωπιστικά ζητήματα της εποχής μας, αποτυπώνοντας τη φράση “Τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας”.

Δεδομένου ωστόσο του σχετικού κανονισμού, έκανε γνωστή ως όφειλε την πρόθεσή της στην Super League, η οποία απέρριψε προφορικά και εκ προοιμίου την πρόταση, χαρακτηρίζοντας το εν λόγω μήνυμα ως άκρως πολιτικό!»

Πηγή: sport-fm.gr


Πηγή