Παρασκευή , 2 Οκτώβριος 2026

Θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική Οδό στο ύψος Σχηματαρίου: Νεκρός αστυνομικός διευθυντής και η σύζυγός του

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (12/1) στο Σχηματάρι.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, μηχανή που κινούνταν στην εθνική οδό και όπου επέβαιναν δυο άτομα, εξετράπη της πορείας της κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθούν και οι δύο αναβάτες. Σύμφωνα με πληροφορίες του eviaonline, το ένα από τα δύο θύματα του τροχαίου είναι ο 53χρονος αστυνομικός διευθυντής Α. Μ. που ήταν οδηγός της μηχανής με συνεπιβάτη την 45χρονη σύζυγό του Α. Π.

Στον δρόμο Χαλκίδας – Σχηματαρίου στο ρεύμα προς Αθήνα λίγο πριν την έξοδο για την Εθνική, έχασε τον έλεγχο για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, με αποτέλεσμα να πέσει στο διαχωριστικό διάζωμα. Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά.

Οι αστυνομικοί της τροχαίας πραγματοποίησαν εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο σημείο έως την απομάκρυνση της μηχανής καθώς και ενός εμποδίου που εντοπίστηκε στο σημείο.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Ο νέος πρέσβης της Γαλλίας, Νικόλας Κασσιανίδης: «Η Ελλάδα είναι πολύ σημαντική για τη Γαλλία»

Τη σημασία που αποδίδει η Γαλλία στη στρατηγική σχέση της με την Ελλάδα, υπογράμμισε ο …

Daily-News.GR