Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Θεατής ορμάει σε κωμικό ηθοποιό πάνω στη σκηνή και τον χτυπάει

Ο Steve Brown έδινε παράσταση σε ένα κλαμπ στη Νότια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ξαφνικά κάποιος από το κοινό πήδηξε πάνω στη σκηνή και επιτέθηκε στον κωμικό ηθοποιό.

Εκείνος έκπληκτος προσπάθησε να αμυνθεί και τότε ο θεατής άρπαξε τη βάση του μικροφώνου και άρχισε να τον χτυπάει και με αυτή ενώ τον κυνηγούσε γύρω γύρω στην σκηνή.

Ούτε όμως αυτό του ήταν αρκετό για αυτό και στη συνέχεια ο έξαλλος θεατής άρπαξε το σκαμπό που βρισκόταν στη σκηνή και του το πέταξε.

Σύμφωνα με τη Mirror, υπάλληλοι του κλαμπ ανέλαβαν δράση για αποφευχθούν τα χειρότερα. Άγνωστα παραμένουν τα «κίνητρα» της επίθεσης όπως και το εάν συνελήφθη ο έξαλλος θεατής μετά το περιστατικό.

dgfgd

Μετά την επίθεση που τον άφησε σοκαρισμένο, ο κωμικός ηθοποιός Brown δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram όπου σχολίαζε τι του συνέβη.

Στη λεζάντα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε αποτελεί μια υπενθύμιση για τα comedy club ότι πρέπει να προσλαμβάνουν επαγγελματίες υπαλλήλους σεκιούριτι προκειμένου να προστατεύουν τους καλλιτέχνες οι οποίοι τους αποφέρουν μεγάλα κέρδη.

Δείτε το βίντεο:

localStorage.clear();


Πηγή