Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Θεοδωρικάκος για 12η σύλληψη για τη δολοφονία Καμπανού: Η ΕΛ.ΑΣ. και ξέρει και κάνει τη δουλειά της

Συνελήφθη ο 12ος χούλιγκαν, ο επονομαζόμενος «Ντίνος», για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος σε ανακοίνωσή του αποδίδει τα εύσημα στην ΕΛ.ΑΣ.

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Η Ελληνική Αστυνομία και ξέρει και θέλει και μπορεί να κάνει τη δουλειά της»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με αφορμή και τη σύλληψη του δωδέκατου εμπλεκόμενου στη δολοφονία του Άλκη στην Θεσσαλονίκη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με τη σύλληψη και του δωδέκατου υπόπτου για το τραγικό γεγονός της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, η Ελληνική Αστυνομία έχει ολοκληρώσει την έρευνα της.

Όλοι γνωρίζουν με αφορμή και αυτό το τραγικό πραγματικά περιστατικό ότι η Ελληνική Αστυνομία και ξέρει και θέλει και μπορεί να κάνει τη δουλειά της.

Τώρα πλέον, είναι υπόθεση όλων μαζί, του Κράτους, της Πολιτείας, των αθλητικών παραγόντων, των ίδιων των φιλάθλων να βάλουμε οριστικό τέλος στη βία και το χουλιγκανισμό μέσα και έξω απ’ τα γήπεδα».

Θεσσαλονίκη: Πορεία μαθητών και γονέων στο σημείο δολοφονίας του Άλκη Καμπανού [εικόνες & βίντεο]

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Αρνείται κάθε εμπλοκή ο «Ντίνος» -Υποστηρίζει ότι τυχαία περνούσε από το σημείο

Παραδόθηκε και συνελήφθη ο Ντίνος για τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού

Συνολικά πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας για τη στυγερή δολοφονία του Αλκη Καμπανού βρίσκονται 12 άτομα. Εδώ και μερικές ημέρες κυκλοφορούσε η φήμη για το 12ο, ασύλληπτο άτομο, το οποίο είχαν κατανομάσει οι υπόλοιποι δράστες.

Σήμερα το πρωί ο Ντίνος παραδόθηκε και συνελήφθη (παραμένουν τα τυπικά της διαδικασίας να εκδοθεί ένταλμα κλπ.).

Σύμφωνα με πληροφορίες παρά τη σχετική φημολογία τις προηγούμενες ημέρες ο 12ος χούλιγκαν που συνελήφθη δεν είναι γιος βουλευτή.

Εντωμεταξύ, μετά την παράδοσή του, η οικογένεια του 12ου συλληφθέντα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ο Ντίνος δεν έχει καμία εμπλοκή ούτε στη δολοφονία ούτε στο συμβάν γενικότερα, υποστηρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ήταν περαστικός από το σημείο και επιβίβασε τρεις συμμετέχοντες στη δολοφονία χωρίς να γνωρίζει τι είχε προηγηθεί και χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν οπλισμένοι. Αναφέρουν δε ότι δεν γνώριζε τους συμμετέχοντες στη δολοφονία. Οπως είναι γραμμένη η ανακοίνωση αφήνουν να εννοηθεί ότι γνώριζε τον έναν από τους τρεις που επιβίβασε στο αυτοκινήτό του, το οποίο ανήκει στον πατέρα του και το οποίο έχει κατασχεθεί από την ΕΛΑΣ για περαιτέρω έλεγχο.


Πηγή