Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Θεοδωρικάκος: Επιλεκτική διαχείριση της συγγνώμης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ανάλογα με τα στενά κομματικά του συμφέροντα

Για επιλεκτική διαχείριση της «συγγνώμης» κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Προστασίας του του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος κατά την παρουσία του στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, όπου φιλοξενήθηκε μαζί με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη,.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει επιλεκτική διαχείριση της συγγνώμης ανάλογα με τα στενά κομματικά του συμφέροντα, λέγοντας: «ο Πολάκης ζήτησε συγγνώμη και τον ξαναβάλατε στα ψηφοδέλτια ενώ οι ακρίτες μας στον Έβρο, οι συνοριοφύλακες, οι στρατιώτες περιμένουν ακόμη τη συγγνώμη σας για το διεθνή διασυρμό της χώρας που προκαλέσατε με το θέμα της μικρής Μαρίας».

Θυμίζουμε ότι ακόμα και σήμερα, που και η ΜΚΟ η οποία ανέδειξε το θέμα ζήτησε συγγνώμη δηλώνοντας ότι παραπλανήθηκε, ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται πεισματικά να ζητήσει συγγνώμη από εκείνους που φυλάττουν τα σύνορα της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Επί ΣΥΡΙΖΑ η χώρα ήταν ξέφραγο αμπέλι

Άλλωστε στην επίμονη ερώτηση του κ. Θεοδωρικάκου η κυρία Γεροβασίλη δεν μπόρεσε να δώσει πειστική απάντηση. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι ο φράχτης είναι ένα αποτρεπτικό τεχνητό εμπόδιο αλλά δημιουργεί… γκρίζες ζώνες. Παράλληλα επισήμανε ότι επί των ημερών της στο Υπουργείο τα σύνορα της χώρας ήταν θωρακισμένα και καλά φυλασσόμενα προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ. Θεοδωρικάκου. Θύμισε στη συνάδελφό του ότι η χώρα ήταν ξέφραγο αμπέλι και δυσφημίστηκε διεθνώς με τις εικόνες από την Μόρια, την Ειδομένη και το Ελληνικό.


Πηγή