Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Θεσπρωτία: Επίθεση κουκουλοφόρων σε νυκτερινό κέντρο με 6 τραυματίες στο Γαρδίκι [βίντεο] | ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρά επεισόδια με 6 τραυματίες, σημειώθηκαν λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα σε νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδούσε γνωστός τράπερ, στο Γαρδίκι Θεσπρωτίας.

Μία μεγάλη ομάδα κουκουλοφόρων με ρόπαλα και πέτρες, εισέβαλε μέσα στο μαγαζί, επιτέθηκε στους πελάτες και προκάλεσε και σοβαρές υλικές ζημιές. Ανάμεσα στους πελάτες ήταν πολλοί έφηβοι, επικράτησε πανικός με πολλούς για να σωθούν από την μανία των κουκουλοφόρων να πηδάνε από τα σπασμένα παράθυρα.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας από την Παραμυθιά και την Ηγουμενίτσα. Οι κουκουλοφόροι κατάφεραν να διαφύγουν. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 15 προσαγωγές, ενώ 6 άτομα τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς. Δύο από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Το κέντρο υπέστη μεγάλες ζημιές, το ίδιο και αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα στην περιοχή. Φως στα ακριβή αίτια της συμπλοκής αναμένεται να δώσει η ερεύνα της Αστυνομίας, αν και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για οπαδικές διαφορές.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή