Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή ανηλίκων στο Ωραιόκαστρο

Μάστιγα έχουν γίνει τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων, ενώ σοκάρει βίντεο-ντοκουμέντο που έρχεται στο φως από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Ένα παιδί τραυματίστηκε σε συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων που έγινε στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου (3/6), κοντά στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο. Ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. τρεις ανήλικοι, ηλικίας 15 και 14 ετών, επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του τελευταίου. Οι μαθητές συνελήφθησαν, όπως και πέντε γονείς, με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων.

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη συμπλοκή ανηλίκων

Όπως διακρίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο που ανέβηκε στη σελίδα politesoraiokastrou.gr, γονείς και παιδιά παρακολουθούσαν έντρομοι τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο Ωραιόκαστρο, με τους ανήλικους να ανταλλάζουν μπουνιές και κλωτσιές.

Η άγρια συμπλοκή σημειώθηκε λίγα μέτρα μακριά από την «Καστροπολιτεία», μια εμβληματική παιδική χαρά στο πάρκο του Δημοτικού Γυμναστηρίου όπου καθημερινά φιλοξενεί δεκάδες ανθρώπους από ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη.

Με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι οι συλληφθέντες που είναι ανήλικοι και γονείς.

Τα αίτια της συμπλοκής δεν έχουν γίνει γνωστά ενώ για την ώρα δεν προκύπτουν οπαδικά κίνητρα.


Πηγή