Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Θεσσαλονίκη: Νέο οπαδικό επεισόδιο ερευνά η Αστυνομία -Μέρα μεσημέρι στην Καλαμαριά, έξω από κομμωτήριο

Ένα νέο οπαδικό επεισόδιο που διαδραματίστηκε στη Θεσσαλονίκη έρχεται στο προσκήνιο, καθώς έχει σημάνει συναγερμός στην Ασφάλεια της πόλης.

Το νέο περιστατικό έγινε σήμερα, Πέμπτη (17/2), μέρα μεσημέρι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Καλαμαριά. Συνέβη την ώρα που το θύμα, ένας νεαρός οπαδός του Άρη, κουρευόταν σε κομμωτήριο της περιοχής.

Το νέο οπαδικό επεισόδιο έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την άγρια δολοφονία του Αλκη Καμπανού από χούλιγκαν στην περιοχή του Χαριλάου.

Υπενθυμίζεται ότι προφυλακιστέος κρίθηκε πριν από λίγες ώρες και ο 12ος κατηγορούμενος για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου.

Η Αστυνομία έχει στη διάθεσή της βίντεο από παρακείμενο κατάστημα, στο οποίο φαίνονται τα πρόσωπα των πέντε εκ των έξι εμπλεκομένων. Μέχρι στιγμής το θύμα δεν έχει απευθυνθεί στις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα thestival.gr, ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου απέφυγε να αναφέρει στους αστυνομικούς οπαδικές διαφορές.

Στην ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι πρόκειται για τον άτυπο κώδικα τιμής μεταξύ των χούλιγκαν, που ορίζει ότι κανένας δεν μιλά στην Αστυνομία.

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς. Παράλληλα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους εξετάζουν τις λεπτομέρειες της επίθεσης αλλά και τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτήν.


Πηγή