Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Θεσσαλονίκη: Πορεία αντιεμβολιαστών με συνθήματα υπέρ του Τζόκοβιτς -Φώναζαν «Ελλάδα, Σερβία, ορθοδοξία» [βίντεο] | ΕΛΛΑΔΑ

Αντιεμβολιαστές έκαναν πορεία στη Θεσσαλονίκη φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του Νόβακ Τζόκοβιτς έξω από την πρεσβεία της Σερβίας.

Η συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών ξεκίνησε από τον Λευκό Πύργο, όπου πραγματοποιήθηκαν ομιλίες κατά του εμβολίου και από ανεμβολίαστους υγειονομικούς που συμμετείχαν στην εν λόγω κινητοποίηση.

Η πορεία συνεχίστηκε και έξω από το προξενείο της Σερβίας, με τους συμμετέχοντες να στέκονται στο πλευρό Τζόκοβιτς, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει πρωταγωνιστής ενός άνευ προηγουμένου θρίλερ, στο οποίο προστίθενται συνεχώς νέα επεισόδια.

Μεταξύ των συνθημάτων από τους ανθρώπους που συμμετέχουν στην πορεία ήταν τα: «Είμαστε όλοι Τζόκοβιτς» και «Η νίκη θα ‘ρθει από τη Θεσσαλονίκη». Φώναζαν επίσης ρυθμικά το όνομα του Νο.1 του παγκόσμιου τένις, αλλά και το σύνθημα «Ελλάδα, Σερβία, ορθοδοξία».

Πάντως, η ιστορία που ταλαιπωρεί τον «Νόλε», αλλά και τις Αρχές της Αυστραλίας, αναμένεται να λάβει σύντομα τέλος. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της χώρας ήθελε επιπλέον χρόνο προκειμένου να ετοιμαστεί για την υπόθεση του Σέρβου τενίστα, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό. Η υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Κάρεν Άντριους, ζήτησε από το ομοσπονδιακό δικαστήριο να γίνει η ακρόαση την Τετάρτη (12/1), ωστόσο ο δικαστής, Άντονι Κέλι, αρνήθηκε.


Πηγή