Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Θλίψη στη Λάρισα: Μητέρα δύο παιδιών η 41χρονη που παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από μεθυσμένο 76χρονο οδηγό

Σοκαρισμένη εξακολουθεί να παραμένει η τοπική κοινωνία της Λάρισας από το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μια 41χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών.

Σήμερα συγγενείς και φίλοι αναμένεται να πουν το τελευταίο «αντίο» στην 41χρονη Γιαννούλα Καραγούγα. Πρόκειται για την άτυχη γυναίκα που τραυματίστηκε θανάσιμα στη συνοικία της Νεάπολης όταν την παρέσυρε αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 76χρονος ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Το σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (11/7).

Όπως μετέδιδαν νωρίτερα τοπικά μέσα ενημέρωσης στη Λάρισα, ο 76χρονος βρέθηκε με αλκοόλ τρεις φορές πάνω από το όριο στο αίμα του.

Σύμφωνα με το paidis.com, η κηδεία της 41χρονης θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στην εκκλησία Ανάστασης του Λαζάρου στο νέο κοιμητήριο της Λάρισας. Όπως προαναφέρθηκε, η γυναίκα ήταν παντρεμένη και άφησε πίσω της δύο μικρά παιδιά.

Απολογείται ο 76χρονος -Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα

Ο 76χρονος οδηγός κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο ηλικιωμένος άνδρας, μετά από προθεσμία που ζήτησε και έλαβε χθες, αναμένεται να απολογηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 76χρονος είναι συντετριμμένος, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να πιστέψει πώς συνέβη.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη συνοικία της Νεάπολης στη Λάρισα την ώρα που η 41χρονη προσπαθούσε να διασχίσει διάβαση. Ο 76χρονος που ήταν υπό την επήρεια μέθης δεν είδε την άτυχη γυναίκα με αποτέλεσμα να την παρασύρει και να την τραυματίσει θανάσιμα.


Πηγή