Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Θρίλερ με τον το θάνατο της Tanya Roberts - Νοσηλεύεται ζωντανή η ηθοποιός

Θρίλερ με τον το θάνατο της Tanya Roberts – Νοσηλεύεται ζωντανή η ηθοποιός – Newsbeast

Σε ένα απίστευτο θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση «θανάτου» της Tanya Roberts ενός εκ των πιο εμβληματικών κοριτσιών του Τζέιμς Μποντ.

Αν και τη Δευτέρα ο ατζέντης της, Mike Pingel, ανακοίνωσε ότι η ηθοποιός, γνωστή για τον ρόλο της στην ταινία του Τζέιμς Μποντ «A View to a Kill» αλλά και για το περίφημο «Σίνα, η Βασίλισσα της Ζούγκλας», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, (είδηση που δημοσίευσαν μεγάλα ξένα ΜΜΕ) ο ίδιος δήλωσε αργότερα στο Associated Press ότι η Ρόμπερτς ήταν τελικά ζωντανή!

Σύμφωνα με τον ίδιο η κατάσταση της υγείας της Ρόμπερτς, πάντως, είναι πολύ σοβαρή.

Υπενθυμίζεται ότι η διάσημη ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού κατέρρευσε ενώ είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της κοντά στο σπίτι της στις 24 Δεκεμβρίου, όπως μετέδωσαν ξένα δίκτυα.

Μεγαλύτερο το σοκ για τον σύζυγό της, Lance O’Brien, ο οποίος έμαθε ότι η διάσημη ηθοποιός ζει ενώ έδινε τηλεοπτική συνέντευξη.

Συγκεκριμένα μιλούσε στην εκπομπή Inside Edition όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα. Μετά το τηλεφώνημα ο σύζυγος της Roberts σοκαρισμένος ακούγεται να λέει: «τώρα μου λέτε ότι είναι ζωντανή;».

«Από το νοσοκομείο ήταν και μου λένε ότι είναι ζωντανή» εξήγησε στον παρουσιαστή.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η σοβαρότητα της κατάστασης της ηθοποιού, με τα αμερικανικά ΜΜΕ να δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο μυστήριο με την λανθασμένη -όπως αποδείχθηκε- είδηση του θανάτου της.




Πηγή