Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: 37χρονος απήγαγε 44χρονη και ζητούσε λύτρα… 20 εκατ. ευρώ

Για αρπαγή και απόπειρα εκβίασης συνελήφθη ένας 37χρονος στη Θεσσαλονίκη, που ζητούσε ένα εξωφρενικό ποσό ως λύτρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς ακινητοποίησε 44χρονη υπάλληλο επιχείρησης, στην ευρύτερη περιοχή του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, στην οποία εργαζόταν και ο ίδιος στο παρελθόν.

Στη συνέχεια, την οδήγησε με το όχημά του σε πρατήριο υγρών καυσίμων, επίσης στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, όπου αφού της έδωσε σημείωμα με το οποίο ζητούσε από την εργοδοσία μεγάλο χρηματικό ποσό, την άφησε να φύγει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (14/4), με τον 37χρονο άνδρα να πηγαίνει στην επιχείρηση εμπορίας ποτών, όπου και ανάγκασε μια 44χρονη υπάλληλο να τον ακολουθήσει διά της βίας. Την έβαλε στο αυτοκίνητό του και της είπε να παραμείνει ήσυχη διαφορετικά θα ανατινάξει το όχημα. Μάλιστα, χρησιμοποίησε και χειροπέδες.

Κινήθηκε σε κοντινή απόσταση και στάθμευσε πίσω από πρατήριο υγρών καυσίμων. Εκεί ζήτησε από τη 44χρονη να επικοινωνήσει με την ιδιοκτησία της επιχείρησης εμπορίας ποτών και να ζητήσει το ποσό των 20 εκατ. ευρώ!

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το άτομο συνελήφθη με συνοπτικές διαδικασίες. Όπως αποδείχθηκε και σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.


Πηγή