Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ιωάννινα: Έφοδος της Αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών -τρεις συλλήψεις

Έφοδο σε συνδέσμους στην πόλη των Ιωαννίνων πραγματοποίησε το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία, στα πλαίσια αντιμετώπισης της οπαδικής βίας.

Οι έλεγχοι από πλευράς αστυνομίας Αστυνομίας στα Ιωάννινα έγιναν παρουσία και δικαστικού λειτουργού. Οι Αρχές είχαν ξεκινήσει τους ελέγχους από τα τέλη του προηγούμενου χρόνου, ωστόσο αυτοί εντείνονται μετά τα δραματικά γεγονότα της Θεσσαλονίκης και τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Κατά το τελευταίο 24ωρο και σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις προχώρησε σε τρεις συλλήψεις και σε σφράγισμα των χώρων, ενώ οι δικογραφίες θα σταλούν στον εισαγγελέα.

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι οποίες διενεργήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού, συνελήφθησαν σε όλες τις περιπτώσεις Έλληνες υπήκοοι, που βρέθηκαν να λειτουργούν τους παραπάνω χώρους χωρίς την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα epiruspost.gr, οι λέσχες φιλάθλων που σφραγίστηκαν ανήκουν στον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και μία στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας αναμένεται να είναι σχολαστικοί και το επόμενο διάστημα σε ανάλογους χώρους είτε λειτουργούν νόμιμα, είτε χωρίς τις προβλεπόμενες άδειες.


Πηγή