Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Κέρκυρα: Σε εξαφανισμένο άνδρα πριν από 10 χρόνια ανήκουν, πιθανόν, τα οστά στο βυθισμένο αυτοκίνητο

Συνεχίζεται το θρίλερ με το αυτοκίνητο που ανασύρθηκε από τον πυθμένα στο λιμάνι της Κέρκυρας, στο οποίο εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά, καθώς νέα στοιχεία δείχνουν πως είναι πιθανό να ανήκει σε άντρα που είχε εξαφανιστεί πριν 10 χρόνια.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το αυτοκίνητο βρίσκεται στο βυθό αρκετά χρόνια, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα πρώτα οστά που εντοπίστηκαν αφορούν δεξιό μηρό και κνήμη, ενώ υπάρχουν και άλλα διάσπαρτα μέσα στο αυτοκίνητο. Επίσης, κάτω από την θέση του οδηγού στα πετάλια, βρέθηκαν δύο ανδρικά παπούτσια νούμερο 44.

Κέρκυρα: Ο αριθμός πλαισίου «δείχνει» άντρα που είχε εξαφανιστεί πριν δέκα χρόνια

Νεότερες πληροφορίες που είδαν στο φως, αναφέρουν πως ο αριθμός πλαισίου του αυτοκινήτου που ανασύρθηκε από το βυθό του λιμανιού της Κέρκυρας, «δείχνει» έναν άνδρα γεννημένο το 1964, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το χωριό του στην Β. Κέρκυρα πριν από περίπου 10 χρόνια.

Θρίλερ στο λιμάνι της Κέρκυρας: Εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά σε αυτοκίνητο που βρισκόταν στον πυθμένα

Υδροστρόβιλος στα ανοικτά της Κέρκυρας: Δείτε εντυπωσιακό βίντεο με το ιδιαίτερο φαινόμενο

Την εξαφάνιση είχε δηλώσει τότε στην αστυνομία, η μητέρα του.

Επίσης, σύμφωνα με το corfupress.com, πιθανό να πρόκειται για άντρα από το χωριό Καρουσάδες, του οποίου την εξαφάνιση είχε δηλώσει η οικογένειά του πριν από περίπου μία δεκαετία.

Την Τρίτη αναμένεται να επιχειρήσει ομάδα δυτών, προκειμένου να ερευνηθεί το σημείο για τον εντοπισμό και άλλων οστών.

Βίντεο και εικόνες από την επιχείρηση στο Λιμάνι της Κέρκυρας


Πηγή