Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Καβάλα: Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα το αυτοκίνητο που προκάλεσε το δυστύχημα -Δείτε βίντεο

Νέο ντοκουμέντο έρχεται στη δημοσιότητα από το τροχαίο δυστύχημα στη Γαληψού Καβάλας, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα.

Βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας καταστήματος εστίασης του χωριού στον δήμο Παγγαίου της Καβάλας, δείχνει το αυτοκίνητο που έχασε τον έλεγχο και έπεσε με σφοδρότητα σε σταθμευμένο φορτηγό, καθώς και ένα άλλο που το ακολουθούσε, να διασχίζουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα τον κεντρικό δρόμο.

Μάλιστα, οι θαμώνες του καταστήματος, σχεδόν όλοι τους έφηβοι όπως δείχνει το βίντεο, σηκώνονται όρθιοι, ώστε να διαπιστώσουν πως πράγματι δύο οχήματα πέρασαν με τόσο μεγάλη ταχύτητα μέσα από μια κατοικημένη περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά το φρικτό τροχαίο που συνέβη το πρωί της Πέμπτης (2/6), ένα αυτοκίνητο με τρεις επιβάτες, τρέχοντας με μεγάλη ταχύτητα, ξέφυγε από την πορεία του και προκάλεσε μια σφοδρότατη σύγκρουση, πέφτοντας πάνω σε ένα σταθμευμένο φορτηγό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο από τους επιβαίνοντες στο όχημα που προκάλεσε το τροχαίο, καθώς και ο 55χρονος που ξεφόρτωνε εμπόρευμα από το φορτηγό (πατέρας ενός παιδιού), που παρασύρθηκε και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο δρόμος γέμισε συντρίμμια και λαμαρίνες, ενώ -όπως διαπιστώθηκε- το όχημα που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο ήταν ανασφάλιστο. Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο του δήμου Παγγαίου, ο οδηγός του προσπαθούσε να ξεφύγει από περιπολικό της Αστυνομίας που το καταδίωκε. Η Αστυνομία, ωστόσο, δεν επιβεβαίωσε αυτήν την εκδοχή.


Πηγή