Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Καλαμαριά: Στο ψυχιατρείο ο 29χρονος που σκότωσε τη μητέρα του -Πώς έγινε το έγκλημα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης μετά από την είδηση της δολοφονίας μιας 60χρονης γυναίκας στην Καλαμαριά από τον ίδιο της τον γιο, 29 ετών.

Υπενθυμίζεται πως ο 29χρονος που ομολόγησε πως σκότωσε τη μητέρα του αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα λάμβανε σχετική φαρμακευτική αγωγή, ενώ πληροφορίες του thestival αναφέρουν πως έχει ήδη οδηγηθεί στο ψυχιατρείο. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο εισαγγελέας πρότεινε να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο όπου αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του.

Η 60χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από αστυνομικούς σε διαμέρισμα πολυκατοικίας της οδού Παπαδιαμάντη, λίγο μετά τις 17:00 και έπειτα από κλήσεις περίοικων.Ο 29χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι ο ίδιος σκότωσε τη μητέρα του. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και λάμβανε σχετική φαρμακευτική αγωγή.

Πώς σκότωσε ο 29χρονος τη μητέρα του στην Καλαμαριά

Οι αστυνομικοί της Σήμανσης, που έσπευσαν στο διαμέρισμα όπου το απόγευμα της Τετάρτης εκτυλίχθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα, εντόπισαν αμέσως το κουζινομάχαιρο, το οποίο άρπαξε ο 29χρονος από τον πάγκο της κουζίνας και κατάφερε τις μαχαιριές στο σώμα της μητέρας του.

Οι γείτονες άκουσαν φωνές και φασαρία στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου, ωστόσο δεν φαντάστηκαν ότι εκείνη την ώρα εκτυλισσόταν ένα φονικό δίπλα τους. Ο 29χρονος ζούσε, όπως λένε οι γείτονες, σε κοντινή απόσταση με τη μητέρα του, την οποία επισκεπτόταν τακτικά.

Δείτε το βίντεο με τις μαρτυρίες για το φονικό στη Θεσσαλονίκη


Πηγή