Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2026

Κανονικά η λειτουργία του αεροδρομίου London City

Άνοιξε και πάλι σήμερα το αεροδρόμιο London City μετά την ασφαλή απομάκρυνση μιας βόμβας από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η οποία είχε βρεθεί στον Τάμεση.

Όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο ματαιώθηκαν χθες μετά τον εντοπισμό της βόμβας μισού τόνου στη γειτονική αποβάθρα George V του ανατολικού Λονδίνου και για 200 μέτρα η περιοχή αποκλείστηκε.

«Η βόμβα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο βρέθηκε στην Αποβάθρα King George V και απομακρύνθηκε με ασφάλεια από το Βασιλικό Ναυτικό και την Μητροπολιτική Αστυνομία. Ως αποτέλεσμα, η ζώνη αποκλεισμού ήρθη τώρα και το αεροδρόμιο από σήμερα θα λειτουργεί κανονικά», ανέφερε σε δήλωσή του ο Ρόμπερτ Σινκλέρ, ο διευθύνων σύμβουλος του αεροδρομίου σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: «Κατέρρευσε το κυβερνητικό επιχείρημα για τον κόφτη -Δυνατή η μείωση του ΕΦΚ, η 13η σύνταξη και ο 13ος μισθός»

Στην πολιτική και οικονομική συγκυρία, καθώς και στον σχεδιασμό των επόμενων πολιτικών και οργανωτικών πρωτοβουλιών …

Daily-News.GR