Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Κασιδιάρης: Δεν έγινε κάτι τρομερό, διέκοψα την υπουργό

Δεν μετανιώνει για την συμπεριφορά του στη βουλή και συγκεκριμένα απέναντι στην υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, ο Ηλίας Κασιδιάρης, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, η κ. Παπανάτσιου είχε κάνει αναφορά σε «νοσταλγούς του σκοτεινού παρελθόντος», με τον Ηλία Κασιδιάρη να της απαντά, χωρίς να έχει τον λόγο: «Είσαι αισχρή».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής μιλώντας σήμερα το πρωί στον Real FM, για το περιστατικό στη Βουλή, ανέφερε: «Δεν έγινε κάτι τρομερό, διέκοψα την υπουργό. Η λογική μου αντίδραση δεν έγινε λόγω διαφωνίας με την υπουργό και το προεδρείο της Βουλής. Έγινε διότι είχε παραβιάσει κατάφωρα τον κανονισμό. Αντί να απαντήσει τι θα γίνει με τους βουλευτικούς μισθούς που είναι μια πρόκληση, με εξύβρισε».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Άρπαξα το μικρόφωνο και είπα ότι εγκληματική οργάνωση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική του μνημονίου που ασκεί σε βάρος των πολιτών και τους δολοφονεί. Αυτό είπα. Δεν ήταν τόσο τρομερό για να δημιουργούμε ζήτημα. Έχω το δικαίωμα ως βουλευτής να υπερασπίζομαι καταρχήν τα βασικά και κατοχυρωμένα μου συνταγματικά δικαιώματα. Όταν ο άλλος δεν σου απαντά στα ζητήματα που αφορούν την κοινωνία, έχεις το δικαίωμα να τον διακόψεις εν τέλει, αφού δεν το κάνει το προεδρείο που όφειλε να διακόψει και να επαναφέρει στην τάξη την υπουργό».


Πηγή